Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Το ξύλο… δεν βγήκε από τον παράδεισο στις Σέρρες!

Το ξύλο… δεν βγήκε από τον παράδεισο στις Σέρρες!

“Το χαστούκι δεν αποτελεί παιδαγωγική μέθοδο”, δήλωσε η μητέρα που έκανε μήνυση σε εκπαιδευτικό γιατί χαστούκισε το παιδί της.

Μπορεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη να φαινόταν χαριτωμένη όταν έτρωγε το χαστούκι στην ταινία “Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” ωστόσο στην πραγματική ζωή αυτό θεωρείται απαράδεκτο!

Η μητέρα του ανήλικου μαθητή κατέθεσε την Τετάρτη μήνυση κατά της δασκάλας του 15ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών γιατί όπως υποστηρίζει τράβηξε το αυτί και χαστούκισε τον γιο της, την ώρα του διαλείμματος.

Την προηγούμενη ημέρα, σε συνάντηση που είχε με την διευθύντρια του σχολείου και την εκπαιδευτικό ζήτησε εξηγήσει μαζί με τον γιο της. Σύμφωνα με το infoserres.gr, η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Χρήστο Κρυστάλλη και μάλιστα έχει σκοπό να στραφεί και ενάντια στη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου γιατί επιχείρησε να “καλύψει” το περιστατικό.

Από την μεριά της, η εκπαιδευτικός παραδέχτηκε πως παραφέρθηκε εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του μαθητή καθώς ήταν απείθαρχος και την έβρισε κι ενώ ζήτησε συγνώμη από τη μητέρα του ανήλικου, δεν έγινε αποδεκτή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε