Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

To θύμα της αιματοβαμμένης παρέλασης στη Ρόδο μιλά στο Newsit για το μαχαίρωμα

ΦΩΤΟ RODIAKI.GR
ΦΩΤΟ RODIAKI.GR

Με 55 ράμματα κατέληξε ο Δημοτικός Σύμβουλος, Δημήτρης Καρατζιάς ο οποίος περιγράφει λεπτό προς λεπτό στο Newsit πως τον μαχαίρωσε πισώπλατα με σουγιά μια 55χρονη γυναίκα μετά το τέλος της παρέλασης στη Ρόδο.

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Ρόδο έκαναν το γύρο της Ελλάδας και προκάλεσαν πανδαιμόνιο στο νησί των Ιπποτών.

Μια 55χρονη γυναίκα τραυμάτισε με σουγιά, στην κοιλιά και στην πλάτη, τον 60χρονο δημοτικό σύμβουλο Ρόδου, Δημήτρη Καρατζιά, λίγο μετά τη λήξη της παρέλασης ενώ γροθιά “έφαγε” και ο Διοικητής Ασφαλείας όταν έκανε παρατήρηση σε εξαγριωμένους πολίτες.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ NEWSIT TO ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
Οπως δήλωσε στο Newsit o Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου, Δημήτρης Καρατζιάς “δέχθηκα την επίθεση οταν είχε τελειώσει η παρέλαση. Νωρίτερα είχαν γίνει επεισόδια κατά τη διάρκεια της παρέλασης και χτύπησαν τον Διοικητή Ασφαλείας κάποιοι πολίτες “αγανακτισμένοι” που ήταν 8 με 9 άτομα. Μέσα σε αυτά τα άτομα ήταν και η κυρία που μου επιτέθηκε. Εγώ με άλλα άτομα ανέβηκα στο κτίριο της Περιφέρειας με άλλους επισήμους για να πιούμε καφέ.

ΦΩΤΟ: RODIAKI.GR

Μετά από μισή ώρα σηκώθηκα να φύγω και κατέβηκα κάτω μονος μου και έπιασα κουβέντα με δύο δημοτικούς υπαλλήλους. Κάποια στιγμή βλέπω την κυρία να έρχεται κοντά και να με απειλεί φραστικά λέγοντας μου “κλέφτες και ένα σωρό πράγματα”. Εγώ τη ρώτησα αν με γνωρίζει, μου απάντησε “είσαι το ίδιο με αυτούς” και συνέχισε να με βρίζει αισχρά. Εγώ κάποια στιγμή της είπα “με παλιοθήλυκα εγώ δε μιλάω” και έφυγα. Εκείνη την ώρα με μαχαίρωσε και εγώ δε το πήρα χαμπάρι.

Εγώ λοιπόν συνέχισα και πήγα πίσω από τα Δικαστήρια που είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου και εκεί βλέπω την κυρία με άλλους δύο νεαρούς οι οποίοι ήταν και στα επεισόδια που είχαν γινει νωρίτερα με τον Διοικητή Ασφαλείας την ώρα της παρέλασης.

ΦΩΤΟ: RODIAKI.GR

Οι νεαροί δε με χτύπησαν αλλά η γυναίκα ήρθε και με χτύπησε στο καλάμι, στο πόδι και είπα στους νεαρούς “μαζέψτε την”. Αμέσως μετά είδα το χέρι της με τη λάμα που κράταγε να προσπαθεί να με χτυπήσει στην κοιλιά, κάνω πίσω και δε με πετυχαίνει. Και την ώρα που πάω να φύγω, πισώπλατα με χάραξε σε όλη την πλάτη, από τον αυχένα μέχρι κάτω.

Πήρα το 100 τηλέφωνο και μέσα σε 3 με 4 λεπτά ήρθαν και την έπιασαν. Μου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες από μια καφετέρια, όπου με χαρτιά μάζευαν το αίμα και ενημερώθηκε ο Δήμαρχος ο οποίος ήρθε και με πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί μου έκαναν 55 ράμματα”

ΦΩΤΟ: RODIAKI.GR

ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ
Ο κύριος Καρατζιάς ξεκαθάρισε πως δε γνωρίζει τη γυναίκα που του επιτέθηκε και δήλωσε χαρακτηριστικά ” δε τη γνωρίζω αλλά ξέρω οτι συχνάζει στους “αγανακτισμένους” και όπως μου είπανε χθες το βράδυ πηγαίνει σε μια καφετέρια κοντά στο σπίτι της και έχει μαζί της σημαίες της Χρυσής Αυγής” ειπε τέλος ο Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Ακούστε τι δήλωσε στο Νewsit o Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου, Δημήτρης Καρατζιάς:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αιματοβαμμένη παρέλαση στη Ρόδο! Γυναίκα μαχαίρωσε δημοτικό σύμβουλο – Πολίτης έριξε μπουνιά στον Διοικητή Ασφαλείας! ΦΩΤΟ 

Ηράκλειο: Για ποιο λόγο λέτε ότι δεν έκανε παρέλαση ένα δημοτικό σχολείο;

Χαλκίδα: Ο πρωταγωνιστής της παρέλασης ήταν… τετράποδος – Φωτό και βίντεο!

Επεισοδιακή παρέλαση στο Μεσολόγγι – ΦΩΤΟ

Αίσχος από τα έκτροπα στο Λουτράκι με τη Χρυσή Αυγή – Ο Διοικητής του Α.Τ. πέταξε το δικό του στεφάνι αντί να το καταθέσει! – ΒΙΝΤΕΟ




 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε