Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τουρίστες αποκλείστηκαν στην Κρήτη – Η εταιρία τους βάρεσε “κανόνι”

Τουρίστες αποκλείστηκαν στην Κρήτη – Η εταιρία τους βάρεσε “κανόνι”

Απεγνωσμένα έψαχναν λύση οι τουριστικοί πράκτορες των Χανίων όταν είδαν δεκάδες τουρίστες να μένουν με το εισιτήριο στο χέρι.

Οι τουρίστες που πέρασαν τις διακοπές στην Κρήτη, πληροφορήθηκαν στο αεροδρόμιο των Χανίων οτι η εταιρεία με την οποία είχαν κλείσει την επιστροφή τους, πτώχευσε..

Οπως γράφει το cretalive.gr η δανέζικη αεροπορική εταιρία Cimber Sterling κήρυξε πτώχευση μετά τη διακοπή της οικονομικής ενίσχυσης από τους ιδιοκτήτες της. Η κύρια εγχώρια αεροπορική εταιρεία της Δανίας, αντιμετώπιζε τελευταίως αυξημένα κόστη λειτουργίας και μεγάλο ανταγωνισμό από άλλες χαμηλού κόστους ευρωπαϊκές εταιρείες, καθώς είχε αποφασίσει να επεκταθεί και εκτός Δανίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πτώχευση της Cimber Sterling έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν περισσότερες από 600 θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με την Cimber Sterling το έλλειμμά της αναμένεται να ανέλθει, το 2011, στα 200 εκατ. κορώνες, ή στα 35 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε

“Με εκβίαζαν για χρόνια” – Τι αποκαλύπτει ο ξενοδόχος του Ηρακλείου για τους επίορκους υπαλλήλους του υπουργείου Ανάπτυξης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε