Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τρεις συγκεντρώσεις στα Τρίκαλα και δύο πορείες στο κέντρο της πόλης – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκεντρώνουν οι συνδικαλιστές από τους χώρους δουλειάς, η συμμετοχή κρίνεται ικανοποιητική σε αρκετούς εξ αυτών…

Η συμμετοχή των Τρικαλινών εργαζομένων ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με προηγούμενες απεργιακές συγκεντρώσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι συνδικαλιστές, δηλαδή να …βουλιάξουν τα Τρίκαλα.

Έγιναν τρεις συγκεντρώσεις, η μια στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, η δεύτερη στην κεντρική πλατεία από το ΠΑΜΕ και η τρίτη από τους εμπόρους και επαγγελματίες στο Επιμελητήριο.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς έγιναν πορείες προς την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων όπου και παραδόθηκαν ψηφίσματα.
Τα ψηφίσματα των απεργών παρέλαβε ο περιφερειακός σύμβουλος Ντ. Μπάρδας ο οποίος αναπλήρωνε τον αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μιχαλάκη που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών όπου είχε συνάντηση με τους ταξιτζήδες για την μεταφορά των μαθητών .

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα εμειναν κλειστά ενώ ανοιχτές ήταν από το μεσημέρι και μετά οι καφετέριες και τα ουζερί της πόλης έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους απεργούς.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλες διαδηλώσεις εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χανιά: Με δύο συγκεντρώσεις η σημερινή 24ωρη απεργία

Το ΠΑΜΕ κατέλαβε το γραφείο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Μεγάλη πορεία κατά των μέτρων στον Πύργο

Λαμία: ”Έτσι μας κατάντησαν οι αλήτες” – Οργή εμπόρων στην απεργία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε