Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση κατά του Γερμανού πρόξενου

Τρεις συλλήψεις για την επίθεση κατά του Γερμανού πρόξενου

Δυο συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ και ένας δάσκαλος συνελήφθησαν, την Παρασκευή, για τα επεισόδια της Πέμπτης και την επίθεση κατά του Γερμανού πρόξενου, στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά και οι τρεις προσήχθησαν μετά τα όσα έγιναν έξω από κτίριο της ΔΕΘ όπου θα διεξαγόταν ελληνογερμανικό συνέδριο, όταν συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ προπηλάκισαν τόσο του Γερμανό πρόξενου στη Θεσσαλονίκη όσο κι άλλων μελών της γερμανικής αντιπροσωπείας.

Όμως η προσαγωγή έγινε σύλληψη όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος ενός 53χρονου, ενός 39χρόνου και ενός 47χρονου σχηματίστηκε δικογραφία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις, αφού ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθούν όσοι εμπλέκονται στα επεισόδια.

Οι συγκεντρωμένοι τον έβρισαν και πέταξαν μπουκάλια νερό και καφέδες στον Γερμανό πρόξενο, αλλά εκείνος όταν πια είχε περάσει η… μπόρα, αντιμετώπισε το ντροπιαστικό περιστατικό με χιούμορ, λέγοντας πως μάλλον κάποιος ήθελε να τον καλέσει για καφέ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιγμή της επίθεσης στον Γερμανό πρόξενο – Μπαλασόπουλος: Βάλτε τον Φούχτελ σε αεροπλάνο – Ξύλο και σε μέλη της Γερμανικής αντιπροσωπείας!

Γερμανός πρόξενος: «Δεν βιαιοπράγησαν, μόνο ένα φλιτζάνι καφέ δέχτηκα!»

Φούχτελ κωλοτούμπας: “Εχω συναντήσει πολλούς εργατικούς υπαλλήλους στην Ελλάδα”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε