Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Tρένο παραλίγο να σκοτώσει τον Γιάννη Ραγκούση στην Πάτρα

Tρένο παραλίγο να σκοτώσει τον Γιάννη Ραγκούση στην Πάτρα

Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε ο Γιάννης Ραγκούσης όταν όχημα στο οποίο επέβαινε πήγε να συγκρουστεί με τρένο σε διάβαση της Πάτρας. “Το τρένο θα τους έλιωνε” λέει στο Newsit στενός συνεργάτης του πρώην Υπουργού.

Ενας περαστικός που φώναξε στον Γιάννη Ραγκούση “μη ξεκινάτε έρχεται το τρένο” έσωσε τη ζωή του και των συνεργατών του.

Ας πάρουμε ομως τα πράγματα από την αρχή όπως μας τα διηγηθηκε στενός συνεργάτης του κυρίου Ραγκούση.

Το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Ραγκούσης μαζί με τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδος Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων Τάσο Αποστολόπουλο και έναν συνεργάτη τους ξεκινούν από το ξενοδοχείο Porto Rio της Πάτρας.

Ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνουν βρίσκεται στη φυλασσόμενη διάβαση της οδού Διγενή Ακρίτα περιμένοντας 10 λεπτά με τις μπάρες κατεβασμένες, βλέπουν τις μπάρες να ανεβαίνουν και ο οδηγός του οχήματος βάζει μπροστά να ξεκινήσει.

Εκείνη τη στιγμή ένας νεαρός από την απέναντι πλευρά που επιβαίνει σε ένα μηχανάκι τους φωνάζει “όχι, μη ξεκινάτε, έρχεται το τρένο”. Κοκαλλώνει το αυτοκίνητο ο οδηγός και δευτερόλεπτα μετά περνά η αμαξοστοιχία η οποία πήγαινε με 80 χιλιομετρα την ώρα.

“Είδαν κυριολεκτικά το χάρο με τα μάτια τους. Το τρένο θα τους έλιωνε” δήλωσε στο Newsit o στενος συνεργάτης του Γιάννη Ραγκούση.

Οπως μας είπε το ίδιο πρωί ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα του Δήμου είχε περάσει από το σημείο και είχαν πειραχτεί οι αισθητήρες απο τους οποίους παίρνουν σήμα οι μπάρες για να ανοιγοκλείσουν με αποτέλεσμα να λειτουργούν ανάποδα. Να κατεβαίνουν δηλαδή όταν δεν περνά το τρένο και να ανεβαίνουν όταν περνά η αμαξοστοιχία.

Ο πρώην Υπουργός πάντως μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ είπε με χιούμορ στους συνεργάτες του “φαίνεται πως επειδή είμαι πρώην Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών με λυπήθηκε ο Θεός”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ραγκούσης αδειάζει Βενιζέλο:Εγώ δεν ζητάω συγγνώμη

Επίθεση Ραγκούση σε Σαμαρά:”Μιλάει για μετανάστευση ο πατέρας του μεταναστευτικού προβλήματος”

Ραγκούσης: Δεν θα συμμετέχει στην ψηφοφορία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων



Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε