Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τρίκαλα: Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα από το χιονιά

Τρίκαλα: Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα από το χιονιά

Το αυτοκίνητό τους παγιδεύτηκε από την έντονη χιονόπτωση λίγο έξω από την περιοχή Μεσοχώρα. Δείτε το βίντεο από την έντονη χιονόπτωση!

Οι δύο επιβάτες του οχήματος απεγκλωβίστηκαν χθες το βράδυ και μεταφέρθηκαν για διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στα Στουρναίικα. Για την επιχείρηση απεγκλωβισμού κλήθηκαν δύο υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας που έπρεπε να οδηγήσουν μέχρι το σημείο μέσα στα χιόνια.

Από χθες, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τα εκχιονιστικά οχήματα σε όλο το κεντρικό οδικό δίκτυο του Νομού Τρικάλων να παραμείνει ανοιχτό. 

Πρόβλημα μετακίνησης υπάρχει στο επαρχιακό οδικό δίκτυο λόγω της χιονόπτωσης όπου απαιτούνται στα ορεινά αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται μέχρι και σήμερα! Δείτε το βίντεο από το trikalaola.gr που δείχνει τα χιόνια πεδινά των Τρικάλων νωρίς σήμερα το πρωί:

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, κλειστά, παραμένουν για σήμερα, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, σχολεία ορεινών περιοχών του νομού Τρικάλων. Πρόκειται για σχολικές μονάδες που βρίσκονται στις Δημοτικές Ενότητες Πινδεών, Αιθήκων, Κλεινοβού, Μαλακασίου, Χασίων και Τυμφαίων, καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες Νεράιδας και Μυροφύλλου.

Παράλληλα, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον νομό και οι οποίες δεν πρόκειται να βελτιωθούν μέχρι την Καθαρά Δευτέρα, οδηγούν στην ακύρωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε