Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρίκαλα: Απίστευτο! Παπάδες-τοκογλύφοι δάνειζαν με τόκο 500%!

Τρίκαλα: Απίστευτο! Παπάδες-τοκογλύφοι δάνειζαν με τόκο 500%!

Το κύκλωμα άρχισε να αποκαλύπτεται μετά από καταγγελία ιερέα που είχε δανειστεί από τους τοκογλύφους παπάδες!

Δύο ιερείς, ένας Αλβανός και ένας τσιγγάνος συνελήφθησαν από την αστυνομία στην επαρχία Φαρσάλων μετά από καταγγελία άλλου ιερέα ότι τον εκβίαζαν προκειμένου να τους επιστέψει χρηματικό ποσό, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που του είχαν δανείσει.

Σύμφωνα το kosmoslarissa.gr, οι δράστες του δάνεισαν 5.000 ευρώ, πριν λίγους μήνες ενώ σήμερα απαιτούσαν να τους επιστρέψει 25.000€. Η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας συνεχίζει τις έρευνες καθώς τα στελέχη της πιστεύουν ότι η υπόθεση κρύβει πολλές παράνομες δραστηριότητες.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 51 φυσίγγια για πυροβόλο όπλο 9Χ19, 15 κινητά τηλέφωνα, 34 κροτίδες, 7.100€, μία συναλλαγματική επιταγή αξίας 12.000€, μία συναλλαγματική επιταγή αξίας 145.000€ στο όνομα του παθόντα και οπτικοακουστικό υλικό καταγραφής ήχου και εικόνας.

Επιπλέον σε αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο παπάδων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4.300€, δύο συναλλαγματικές 12.000 και 1.500€ αντίστοιχα, στο όνομα του παθόντα και δύο συναλλαγματικές κενές. Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε