Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρίκαλα: Αυτή είναι η 8χρονη Παναγιώτα που υπέγραψε συμβόλαιο με γερμανική εταιρεία [pics]

ΦΩΤΟ από oichalianews.gr
ΦΩΤΟ από oichalianews.gr

Οι φωτογραφίες και η άγνωστη ιστορία της 8χρονης Παναγιώτας κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Τι λένε οι γονείς της…

Η Παναγιώτα Μανάφα είναι ένα 8χρονο κοριτσάκι-άγγελος από την Οιχαλία που έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων της Γερμανίας! Είναι πανέμορφη με τα γαλάζια αθώα μάτια της, τα χρυσά της μαλλιά και το αγγελικό της πρόσωπο και έχει ξεκινήσει να κάνει φωτογραφίσεις ως μοντέλο όπως κι άλλα παιδιά.Οι γονείς της μικρής, Ρούλα και Δημοσθένης δηλώνουν περήφανοι για τα επιτεύγματα της κόρης τους, η οποία σύμφωνα με της πληροφορίες σκέφτεται πολύ σοβαρά να ακολουθήσει το επάγγελμα αυτό.

Η πρώτη της δουλειά πέρα από την φωτογράφηση για την ιστοσελίδα της εταιρίας μοντέλων που βρίσκεται στην Γερμανία ήταν για τον γνωστό επί χρόνια γερμανικό κατάλογο Otto στον οποίο διαφημίζει έπιπλα παιδικού δωματίου ενώ η επόμενη δουλειά που αναμένεται να ξεκινήσει είναι για το μεγάλο κατάστημα επωνύμων ρούχων το Breuninger.

Βέβαια όπως αναμένοταν οι εταιρίες αυτές δεν ήταν οι μοναδικές που τις πρότειναν να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί της κάνοντας διάφορες φωτογραφίσεις. Από την άλλη όπως υπογραμμίζει η μητέρα της μπορεί να της αρέσει όλο αυτό αλλά πάντα πρώτη της προτεραιότητα είναι το σχολείο!

Πηγή: Oichalialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε