Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τρίκαλα: ”Ενοικιάζεται σπίτι χωρίς δρόμο”-Τον απέκλεισαν για να φτιάξουν καταρράκτη!

ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr
ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

 Ο… παραλογισμός της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλο του το μεγαλείο!

Ο Παναγιώτης Σιτέλας, ζει τη δική του περιπέτεια τα τελευταία τρία χρόνια, αφού ξαφνικά μια ωραία πρωία είδε εργάτες να μπαζώνουν το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του στην Πύλη Τρικάλων. Στην αρχή νόμισε πως πρόκειται για προφανές λάθος του δήμου και απευθύνθηκε σχετικά…

Δεν έβγαλε άκρη και βρέθηκε να τρέχει στα δικαστήρια να βρει το δίκιο του, μαζί με την ιδιοκτήτρια περιπτέρου (Μαρία Πολυγένη) που της έκοψαν επίσης κομμάτι της ιδιοκτησίας της, δίχως να επιδιώξουν συνεννόηση μαζί της για απαλλοτρίωση.
ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

Οι δυο προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, με όλα τα χαρτιά τα οποία δείχνουν σύμφωνα με δηλώσεις των ιδίων ότι εκεί όπου γίνεται σήμερα ένας… καταρράκτης, είναι σύμφωνα με το πολεοδομικό σχέδιο δημοτική οδός και δίπλα ένα μικρό δρομάκι που οδηγεί στην ιδιοκτησία Σιτέλα!. Έχοντας καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, το έργο σταμάτησε και οι ίδιοι αναμένουν την τελική δικαίωση.
ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

Ωστόσο, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο Σιτέλας θέλοντας να δείξει σε όλο τον κόσμο (είναι εκατοντάδες οι επισκέπτες που περνάνε από το σημείο καθημερινά, κατευθυνόμενοι προς Περτούλη, Ελάτη) τον παραλογισμό που βιώνει έγραψε στον τοίχο με μεγάλα γράμματα, απευθυνόμενος προς κάθε ενδιαφερόμενο: «Ενοικιάζεται σπίτι χωρίς… δρόμο»!… Και λίγο παραπέρα «Γέλα συνδημότη. Όταν κόψουν το δρόμο και για το δικό σου σπίτι, να δούμε τι θα κάνεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αγρίνιο: Τα επεισόδια και οι δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη

Κόρινθος:Πήραν τα κρεβάτια τους και ξεσηκώθηκαν-Ξύλο και ζημιές από αλλοδαπούς!

Ηλεία: Κοίταξαν από το παράθυρο και τους ”κόπηκαν τα γόνατα”!


Χανιά:Μάχη για να σωθεί το πιο αγαπητό αδέσποτο από τη θάλασσα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε