Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρίκαλα: Πήγε στην εφορία και του ήρθε… ταμπλάς – Η μυστική συμφωνία με τον ενοικιαστή δεν τηρήθηκε ποτέ!

ΦΩΤΟ από trikalanews.gr
ΦΩΤΟ από trikalanews.gr

Όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έμπαινε στην εφορία σίγουρα δεν φανταζόταν τα όσα θα άκουγε και θα έβλεπε…

Επί 1,5 χρόνο περίπου ενοικιαστής διαμερίσματος στα Τρίκαλα, πλήρωνε μειωμένο ενοίκιο αφού είχε αναλάβει την υποχρέωση να το συμψηφίζει πληρώνοντας το χαράτσι της ΔΕΗ.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr το… μπιλιετάκι της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων, ανέδειξε τον πονηρό ενοικιαστή που δεν είχε δώσει ούτε ένα ευρώ για το χαρλατσι με αποτέλεσμα να έρθε …ταμπλάς στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος όταν πήγε αμέριμνος στην Δ.Ο.Υ. για να πάρει φορολογική ενημερότητα.

Το πρόβλημα του ιδιοκτήτη έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν ο ενοικιαστής του δήλωσε πως το χαράτσι «πρέπει να το πληρώσει η …πλουτοκρατία».
ΦΩΤΟ από trikalanews.gr

Πηγή: trikalanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Χαλκιδική: Το μοιραίο λάθος της ωραίας Ιωάννας – Συγκλονίζει ο θάνατος του πασίγνωστου μοντέλου στην άσφαλτο (Φωτό)!

Μαγνησία: Οδύνη στις κηδείες των δύο αδερφών και του φίλου τους – Τα σπαρακτικά λόγια από τους γονείς των θυμάτων του φοβερού τροχαίου (Φωτό)!

Εύβοια: Η απίστευτη ατυχία που στοίχισε τη ζωή σε φοιτητή – Σκοτώθηκε ενώ κοιμόταν στο αυτοκίνητο του πατέρα του (Φωτό)!

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο ”δράκος” που έκανε επιθέσεις σε ροζ πιάτσες – Βίασε γυναίκα και λήστεψε άντρα μέσα σε αυτοκίνητο (Φωτό)!

Λέρος: Εφιάλτης για μωρό 15 μηνών στα δόντια λυκόσκυλου – Το αγγελούδι μεταφέρθηκε στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση!

Ιόνιο: Γνωρίστε τη σπηλιά με τα καταγάλανα νερά που εντυπωσιάζει – Ο θρύλος που την συνοδεύει και συναρπάζει τους τουρίστες (Βίντεο)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε