Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τρίκαλα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και εξώδικο 411 πολιτών στη ΔΕΗ!

Τρίκαλα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και εξώδικο 411 πολιτών στη ΔΕΗ!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.01.2012 | 18:17
Πρώτη δημοσίευση: 23.01.2012 | 18:12

Οι πολίτες αρνήθηκαν να πληρώσουν το ειδικό τέλος για τα ακίνητα...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΔΕΗ στα Τρίκαλα με αφορμή την επίδοση εξώδικης δήλωσης εκατοντάδων καταναλωτών οι οποίοι εναντιώνονται στην καταβολή του τέλους ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της.

Οι πολίτες κατέβαλαν κανονικά το ποσό που αντιστοιχεί στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, των δημοτικών τελών και της ΕΡΤ, όπως είναι υποχρεωμένοι βάσει της σύμβασης με τη ΔΕΗ, χωρίς όμως το τέλος ακινήτων.

Η συγκέντρωση έγινε με πρωτοβουλία της επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων και τη συμμετοχή πολιτών της επιτροπής «Πολίτες ενάντια στα χαράτσια».

Ήρθαμε σήμερα στη ΔΕΗ, δήλωσε o δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Παπαθανασίου, μέλος της Επιτροπής του δήμου Τρικκαίων, να επιδώσουμε την εξώδικη δήλωση 411 συμπολιτών μας, δημοτών του δήμου Τρικκαίων ως Επιτροπή που εκλέχθηκε από το δημοτικό συμβούλιο πριν ενάμισι μήνα. Είναι μια ακόμα ενέργεια, πρόσθεσε, απέναντι σε αυτό το αντιλαϊκό, όπως το χαρακτήρισε, μέτρο.

Στη συνέχεια έγινε θυροκόλληση της εξώδικης δήλωσης σε γραφείο της Δημοτικής Επιχείρησης Ηλεκτρισμού στα Τρίκαλα, από αρμόδιο δικαστικό επιμελητή.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο