Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρίκαλα: Τραγωδία! 12χρονη ξεψύχησε σε υπαίθριο παγοδρόμιο!

Τρίκαλα: Τραγωδία! 12χρονη ξεψύχησε σε υπαίθριο παγοδρόμιο!

Το κορίτσι είχε πέσει νωρίτερα στο παγοδρόμιο του Μύλου των Ξωτικών και όπως ενημέρωσαν οι γιατροί τους γονείς του, άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως διαβάζουμε στο trikalaola.gr η 12χρονη ήταν από την Καλαμπάκα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το κορίτσι έπεσε ξαφνικά, στο χώρο του παγοδρομίου και έχασε τις αισθήσεις του. Μαζί ήταν η μητέρα του.

Αμέσως η νοσηλεύτρια του Μύλου των Ξωτικών που ήταν στο χώρο, βλέπονταν ότι το κορίτσι δεν είχε σφυγμό, άρχισε να κάνει καρδιοαναπνευστικές μαλάξεις. Μαζί έδωσε χείρα βοηθείας και ένας γιατρός από την Αθήνα. Συνέχισαν τις μαλάξεις έως ότου ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε το κορίτσι.

Σύμφωνα με την ίδια τη νοσηλεύτρια, το παιδί δεν είχε σφυγμό από τη στιγμή που έπεσε κάτω. Πριν πέσει κάτω, λόγω της αστάθειας που είχε, ο υπεύθυνος του παγοδρομίου πήγε δίπλα της για να την κρατήσει αλλά μετά το κορίτσι κατέρρευσε.

Οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες να επαναφέρουν το σφυγμό της για πολλή ώρα αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρινόταν. Έτσι, ενημέρωσαν τους γονείς, ότι το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή.

Η νεκροψία που έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη έδειξε ότι το κορίτσι υπέστη ανακοπή καρδιάς. Σήμερα το βράδυ στις 19:15, την ώρα που άφηνε την τελευταία του πνοή το αγγελούδι, ετοιμάζεται στο Μύλο των Ξωτικών μια σεμνή τελετή στη μνήμη του αδικοχαμένου κοριτσιού, όπου θα ανάψουν δεκάδες φαναράκια και θα αφεθούνε ψηλά στον ουρανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ξάνθη: Έτσι βγήκε από τη φυλακή ο βιαστής και δολοφόνος της Ζωής!

Θεσσαλονίκη: Δάκρυα και χειροκροτήματα για τους αστυνομικούς του κυκλώματος ναρκωτικών – Δείτε βίντεο!

Ρόδος: Πλησίασε την μητέρα του και άρχισε να την μαχαιρώνει!

Φθιώτιδα: Του άνοιξαν την κοιλιά και βρήκαν μέσα 52 σακουλάκια!

Πάτρα: Την έπιασε, τη χτύπησε αλλά η τσιγγάνα αποδείχθηκε… αράχνη!

Καστοριά:Πού λέτε να τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία; – Δείτε βίντεο!


Αχαϊα: ”Ροζ” εφιάλτης για παντρεμένες γυναίκες – Τις απειλούσαν με ”καυτές” φωτογραφίες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε