Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τρίκαλα: Υποσχέσεις… σκέτη απάτη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σπείρα υποσχόταν εύρεση εργασίας έναντι αμοιβής και εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες…

Όπως διαπιστώθηκε τουλάχιστον τρεις γυναίκες και δύο άνδρες, ηλικίας 25-30 ετών, προσέγγιζαν ανυποψίαστους πολίτες και κατάφερναν να τους αποσπάσουν χρήματα με την υπόσχεση πως πολύ σύντομα θα τους βρουν δουλειά.

Συγκεκριμένα, οι δράστες καταχωρούσαν αγγελίες σε τοπικές εφημερίδες του ημερήσιου Τύπου του νομού Τρικάλων, καθώς και σε εφημερίδες διαφόρων άλλων περιοχών ανά την επικράτεια, με τις οποίες υπόσχονταν εύρεση εργασίας στους ενδιαφερόμενους έναντι αμοιβής. Κάπως έτσι πιάστηκαν στα δίκτυα τους έξι πολίτες (τρεις κάτοικοι Τρικάλων και τρεις κάτοικοι Ξάνθης), που ανταποκρίθηκαν στην αγγελία. Το μόνο που κατάφεραν όμως ήταν να χάσουν τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τον τρόπο δράσης των πέντε, τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν, τα εικονικά στοιχεία ταυτότητας και το ύφος των διαβεβαιώσεων που παρείχαν στα θύματά τους, προκύπτει πως πρόκειται για άριστα δομημένη ομάδα, που δρούσε χωρίς καμία αναστολή.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων εκτιμά πως, ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλοι πολίτες που έχουν πέσει θύματα της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, που όμως δεν έχουν κάνει καταγγελία…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε