Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρίκαλα:Η μάνα δεν άφηνε από την αγκαλιά, το νεκρό παιδί της!

ΦΩΤΟ από trikalanews.gr

Τραγικές σκηνές στην κηδεία του δικηγόρου Δημήτρη Βοϊλα που ”έφυγε” στα 31 του χρόνια…

Συγκλονιστικές εικόνες στην κηδεία του 31χρονου δικηγόρου Δημήτρη Βοϊλα, που έγινε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς και ο αδερφός του. Με την μητέρα του να έχει συνεχώς αγκαλιασμένο το νεκρό παιδί της, μη μπορώντας να πιστέψει το άδικο χτύπημα της μοίρας και σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στο εσωτερικό του Ιερού Ναού…

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, πλήθος δικηγόρων και ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μαζί με τους συγγενείς και φίλους του εκλιπόντα, του είπαν το τελευταίο «αντίο» και τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Νωρίτερα εντός του Ιερού Ναού, εκ μέρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων Δημήτρης Κοντογιάννης σε άκρως συγκινησιακό κλίμα και βουρκωμένος, αποχαιρέτησε με επικήδειο τον νεαρό συνάδελφό του, ενώ επικήδειο εκφώνησε και εκ μέρος της Δημοτικής Ενότητας Τρικκαίων, ο Πρόεδρος Χρήστος Κωνσταντός που εξήρε το ήθος του νεκρού μέλους του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Τρικκαίων.

Επίσης, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Βαρθολομαίος Ιατρίδης, μετέφερε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα, εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιου που απουσίαζε στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Τρίκαλα: Βρέθηκε νεκρός ο δικηγόρος Δημήτρης Βοϊλας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε