Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τρίπολη: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος στον ανισόπεδο κόμβο

Τρίπολη: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος στον ανισόπεδο κόμβο
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.09.2010 | 10:30
Πρώτη δημοσίευση: 07.09.2010 | 18:24

Αποτελεί τη βασική πύλη εισόδου και εξόδου προς και από την Αθήνα...


Η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σήμερα και αύριο, αποφασίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, για λόγους ανακατασκευής του οδοστρώματος στον ανισόπεδο κόμβο, που βρίσκεται η βασική πύλη εισόδου και εξόδου της Τρίπολης στον και από τον αυτοκινητόδρομο.

Οι ρυθμίσεις προβλέπουν ολικό αποκλεισμό των κλάδων εξόδου και εισόδου του ανισόπεδου κόμβου στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Ο αποκλεισμός και οι ρυθμίσεις άρχισαν στις 07.00 το πρωί και θα διαρκέσουν το αργότερο έως τις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά την ίδια χρονική περίοδο, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων της παλαιάς εθνικής οδού Τριπόλεως - Άργους θα εκτρέπεται εναλλάξ, είτε στην κατεύθυνση προς Άργος, είτε στην άλλη προς Τρίπολη -ανάλογα με την πορεία των κατασκευαστικών εργασιών- και δε θα διακοπεί.

Οι οδηγοί από και προς την Τρίπολη θα εξυπηρετούνται μέσω του ισόπεδου κόμβου Μάκρης (εθνική οδός Καλαμάτας - Τρίπολης) και των ανισόπεδων κόμβων Τεγέας (εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης) και Νεστάνης, σε παρακαμπτήριες διαδρομές.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο