Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρίπολη: Τα σκουπίδια στις γειτονιές απλώνονται και… παίρνουν ύψος! ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το σοβαρότερο πρόβλημα εστιάζεται στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου της πόλης, όπου τα σκουπίδια ξεπερνούν τα 30 μέτρα.

Λόφοι σκουπιδιών έχουν σωρευτεί στις γειτονιές της Τρίπολης, κυρίως στην περιφέρεια και λιγότερο στο κέντρο της πόλης, αφού για αρκετές ημέρες έχει να γίνει αποκομιδή των σκουπιδιών. Στα περισσότερα σημεία οι σακούλες έχουν ανοίξει και η δυσοσμία είναι έντονη. Ψεκασμοί δεν γίνονται και σε συνδυασμό με την αύξηση της θερμοκρασίας, που τις τελευταίες ημέρες αγγίζει τους 30 βαθμούς, εγκυμονούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία.

Το σοβαρότερο πρόβλημα εστιάζεται στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου της πόλης, όπου τα σκουπίδια ξεπερνούν τα 30 μέτρα. Οι πολίτες δηλώνουν αγανακτισμένοι, κάνουν λόγο για αδιαφορία της δημοτικής αρχής κι έλλειψη σχεδιασμού, που εκθέτει σε κίνδυνο την υγεία τους.

Από τον δήμο Τρίπολης επισημαίνεται πως για το πρόβλημα που έχει ανακύψει, δεν ευθύνεται η δημοτική αρχή, αλλά είναι αποτέλεσμα προσωρινού προβλήματος που δημιουργήθηκε στον χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων. Ο δήμος διαβεβαίωσε ότι έχει αρχίσει, σταδιακά, η αποκομιδή.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως ο δήμος, ολοκληρώνει τη διαδικασία της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων με κομποστοποίηση, σεβόμενος το φυσικό περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο από το kalimera-arkadia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Εφιαλτικά στοιχεία για το Aids – Μολυσμένα 40 άτομα!

Μαγνησία: Γιαούρτωσαν υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, μετά από συνέντευξη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε