Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τύρναβος: Μπουνιές και κλωτσιές για… φθηνότερο νερό! ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το onlarissa.gr

Ξέφυγε από τον έλεγχο η κατάσταση χθες βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου
μεταξύ δημοτικών συμβούλων και κατοίκων του δήμου που διεκδικούν φθηνότερο νερό!

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι μπήκαν στο χώρο της συνεδρίασης του συμβουλίου και κάθισαν στα έδρανα των αιρετών για “να πιέσουν το δήμαρχο και να απαιτήσουν να αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική στο νερό” όπως δήλωσε στο onlarissa.gr το μέλος της επιτροπής Ιωάννα Μπιτούλη. Αυτό είχε αποφασιστεί ως δράση και στη χθεσινή λαϊκή συνέλευση.

Ο δήμαρχος κατά την είσοδό του ζήτησε από τους πολίτες να αποχωρήσουν. Και λίγο αργότερα, μία αψιμαχία για μία… καρέκλα ήταν αρκετή για να προκαλέσει τη γενική σύρραξη!

Όπως καταγγέλλει η κυρία Μπιτούλη αφορμή στάθηκε η κίνηση του δημάρχου να σπρώξει διαμαρτυρόμενο πολίτη με τον τελευταίο να πέφτει κάτω.

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους με γροθιές και κλωτσιές μεταξύ δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και πολιτών με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις από τους διαμαρτυρόμενους – σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πάντα η κυρία Μπιτούλη στο onlarissa.gr – να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για τις πρώτες βοήθειες!

Εκεί πήγε και η αστυνομία και τα πνεύματα ηρέμησαν όταν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ζήτησαν από το δήμαρχο να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, όπως και συνέβη.

Διαβάστε ακόμα:

Ρόδος: Σοβαρά επεισόδια στην παρέλαση! – 4 συλλήψεις – BINTEO

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε