Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΒΙΝΤΕΟ: Γυαλιά καρφιά σε ψηφοφορία στην Τρίπολη! Ένας πολίτης τραυματίας – 5 προσαγωγές!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όλα έγιναν στην ψηφοφορία στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, για την γνωμοδότηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων μονάδας βιοαερίου,
στην θέση Μπέλμπερη Μαντινείας, στο πνευματικό κέντρο “Τρίπολη”.

Από νωρίς αγρότες και κάτοικοι της περιοχής που αντιδρούν στην εγκατάσταση της μονάδας βιοαερίου είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο μέσα κι έξω από το πνευματικό κέντρο εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους, ενώ εκεί βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το απόγευμα και κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας για το συγκεκριμένο θέμα, όταν διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από τους περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης άλλαξαν θέση από αυτή που είχαν την περασμένη Δευτέρα και στήριζαν την πρόταση του περιφερειάρχη, που ήθελε την έγκριση της μελέτης, με όλες τις παρατηρήσεις των υπηρεσιών και των κατοίκων,
μια ομάδα προπηλάκισε περιφερειακούς συμβούλους, αναποδογύρισε τα έδρανα, πέταξε μπουκάλια με νερό και δημιουργήθηκε χάος.

Δείτε βίντεο από το arcadiavoice.gr

Λόγω των επεισοδίων η συνεδρίαση διακόπηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ενώ ένας πολίτης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρίπολης.

Με παρέμβαση της αστυνομίας τα επεισόδια έληξαν και απομακρύνθηκαν οι πολίτες.
Μετά τα επεισόδια ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του ΠΕΣΥ η οριστική διακοπή της συνεδρίασης…

Δείτε στο βίντεο του Arcadiaportal.gr τις απίστευτες εικόνες από τα όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα η οποία… διαλύθηκε!

Για τα επεισόδια έγιναν 5 προσαγωγές ενώ έξω από το κτίριο της αστυνομίας, συγκεντρώθηκαν περίπου δεκαπέντε άτομα, από την περιοχή της Μαντινείας.

Διαβάστε ακόμα:
Θεσσαλονίκη: Διέκοψαν (ξανά) τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε