Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Βάνδαλοι διέλυσαν το 7ο Γυμνάσιο Λαμίας! Απίστευτες εικόνες!

ΦΩΤΟ LamiaReport

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν μαθητές και καθηγητές που πήγαν τη Δευτέρα το πρωί στο σχολείο…

Στην αρχή οι καθηγητές βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη και νόμισαν ότι πρόκειται για κατάληψη.

Όταν μπήκαν μέσα όμως βρήκαν τα πάντα διαλυμένα! Σύμφωνα με το LamiaReport τα θρανία ήταν σπασμένα και αναποδογυρισμένα, οι πόρτες και τζάμια κατεστραμμένα, το κυλικείο λεηλατημένο και γενικά η εικόνα θύμιζε πεδίο μάχης!
Μάλιστα στην είσοδο μιας αίθουσας βρέθηκε και ένα μαχαίρι!
ΦΩΤΟ LamiaReport
Διαλυμένο βρέθηκε και το γραφείο του διευθυντή ενώ οι δράστες χρησιμοποίησαν τον υπολογιστή του για να στείλουν μηνύματα στο facebook! Αν και το σχολείο βρίσκεται σε μια γειτονιά γεμάτη σπίτια, κανείς δεν άκουσε το παραμικρό για να ενημερώσει την αστυνομία.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ομάδα εξωσχολικών νεαρών και μαθητών από άλλα σχολεία. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα ήταν ακόμη μέσα όταν πήγαν να ανοίξουν οι καθηγητές το πρωί της Δευτέρας.
Μόλις άκουσαν το θόρυβο από τα κλειδιά, οι δράστες εξαφανίστηκαν πηδώντας από την ταράτσα του 7ου Γυμνασίου σε διπλανούς ακάλυπτους χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport υπάρχουν κάποια στοιχεία και πληροφορίες και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να γνωρίζουμε τους δράστες.
Το σχολείο δεν λειτούργησε χθες, λόγω των εκτεταμένων καταστροφών ενώ το χώρο επισκέφθηκε και ο εισαγγελέας Λαμίας.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θανάσης Μιχελής κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων ενώ μιλώντας στο LamiaReport είπε:
Πιστεύω ότι τις καταλήψεις δεν τις κάνουν μόνοι τους οι μαθητές, αλλά γνωστοί-άγνωστοι εξωσχολικοί που δρουν ως συμμορίες, σκορπώντας τη βία στα σχολεία. Πολύ φοβάμαι ότι και σε άλλα σχολεία, που δεν μας αφήνουν να μπούμε γιατί είναι υπό κατάληψη, όπως το 2ο ΕΠΑΛ, μπορεί να έχουν συμβεί οι ίδιοι βανδαλισμοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Θεσσαλονίκη: Εξωσχολικοί επιτέθηκαν σε καταληψίες – Ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε