Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βγήκαν τα όπλα σε μπαρ του Ηρακλείου

Βγήκαν τα όπλα σε μπαρ του Ηρακλείου

Σκηνές… άγριας δύσης εκτυλίχθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων θαμώνων ενός μπαρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρις” το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε όταν νεαρός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στο πόδι έναν 30χρονο που διασκέδαζε με την παρέα του στο ίδιο μπαρ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγηθηκε παρεξήγηση για μια ασήμαντη αφορμή γεγονός που όπλισε το χέρι του δράστη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει το prismanews.gr η παρεξήγηση φαίνεται να έγινε με αφορμή μια κίνηση που έκανε ο νεαρός με αποτέλεσμα να απωθήσει τον υπάλληλο που εκείνη την ώρα σέρβιρε ποτά, με την παρέα του 30χρονου να κάνει συστάσεις στον νεαρό να είναι πιο προσεκτικός.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο νεαρός εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται σε νεαρό κτηνοτρόφο από χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό με φόντο την παραλιακή του Ηρακλείου. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου Μάη όπου δυο αδέρφια πιάστηκαν στα χέρια με έναν 23χρονο νεαρό γιατί εκείνος δεν καταδέχτηκε το κέρασμά τους…

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: “Καλόγρια” εναντίον… ανήλικης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε