Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βίντεο από τη νύχτα “θρίλερ” στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου [pics, vids]

Βίντεο από τη νύχτα “θρίλερ” στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου [pics, vids]

Η χθεσινή βραδιά στο Αεροδρόμιο του Ηρακλείου θα μείνει αξέχαστη στους επιβάτες της πτήσης από Κρήτη για Βρυξέλλες με το αεροπλάνο που εμφάνισε διαρροή υδραυλικών υγρών λίγο πριν την απογείωση, αλλά και στους ανθρώπους του αερολιμένα “Νίκος Καζαντζάκης” που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο συμβάν.

Η πυροσβεστική υπηρεσία και τα συνεργεία εδάφους θα έπρεπε να επαναφέρουν τον διάδρομο, τον τροχόδρομο και την πίστα στάθμευσης των αεροσκαφών στην … προ διαρροής κατάσταση, ώστε το αεροδρόμιο να καταστεί ασφαλές για τα υπόλοιπα αεροσκάφη. Κάτι που  έγινε 2,5 ώρες αργότερα, οπότε και οι πτήσεις πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

Στο πρώτο βίντεο το οποίο, όπως αναφέρει το ekriti, έχει τραβηχθεί από επιβάτη της συγκεκριμένης πτήσης που ματαίωσε την απογείωσή του, καταγράφονται τα κρίσιμα δευτερόλεπτα όπου το αεροσκάφος με την διαρροή των υδραυλικών υγρών βρίσκεται στον διάδρομο του αεροδρομίου.

Επίσης, έχουν δει το φως της δημοσιότητας βίντεο από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν αμέσως μετά οι τεχνικοί στο αεροσκάφος, αλλά και την αναμονή των επιβατων μέχρι τελικά να ταξιδέψουν για τον προορισμό τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε