Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βίντεο μέσα από το σπίτι που κάηκαν τα τρία αδερφάκια

Βίντεο μέσα από το σπίτι που κάηκαν τα τρία αδερφάκια

Εικόνα ολοκληρωτικής καταστροφής. Αποκαΐδια παντού. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα μέσα στο σπίτι της φρίκης στη Μεσορόπη Καβάλας, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο στις φλόγες τα τρία ανήλικα παιδιά.

Ανδρέας 5 χρόνων, Γεράσιμος 7 χρόνων, Τηλέμαχος 15 χρόνων. Τρία αγγελούδια που χάθηκαν άδικα.

Οι τελευταίες εστίες φωτιάς στο παλιό σπίτι όπου βρήκαν τραγικό θάνατο τα τρία παιδιά στη Μεσορόπη, σβήνουν σταδιακά με τη βοήθεια των πυροσβεστών μπροστά στην κάμερα.

Ανείπωτη η θλίψη στην τοπική κοινωνία της Καβάλας, από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα.

Τρία ανήλικα αγγελούδια βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν το σπίτι των παππούδων τους, που είχαν επισκεφτεί οικογενειακώς για το σαββατοκύριακο, τυλίχθηκε στις φλόγες από ξυλόσομπα που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν.

Ήρωας της οικογένειας ο 15χρονος γιος που ενώ αρχικά κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο σπίτι, ρίχτηκε πάλι  στη φωτιά προσπαθώντας να σώσει τα μικρότερα αδέρφια του, πέντε και επτά ετών. Δυστυχώς όμως εγκλωβίστηκε στο σπίτι με αποτέλεσμα και τα τρία παιδιά να βρούν τραγικό θάνατο.

Aπό το σπίτι όπως φαίνεται στα video του Thesstoday έχει απομείνει μόνο ο τσιμεντένιος σκελετός του. Η οροφή έχει καταρρεύσει ολοκληρωτικά και ο χώρος μέσα και έξω από το σπίτι έχει γεμίσει στάχτες και συντρίμμια…

Η οικογένεια των τριών παιδιών είναι πολύτεκνη, οι γονείς είχαν δέκα παιδιά και διαμένουν μόνιμα στην Καβάλα όπου και εργάζονται, στη ΔΕΗ ο πατέρας και ως καθηγήτρια γαλλικών η μητέρα.

Οι γονείς με τα έξι μικρότερα παιδιά της οικογένειας συνήθιζαν να επισκέπτονται τον παππού και τη γιαγιά τα Σαββατοκύριακα και να διαμένουν στο πατρικό σπίτι του πατέρα ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά σπουδάζουν..

Η κηδεία των τριών παιδιών έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου

Στο πλευρό της τραγικής οικογένειας έσπευσαν από την αρχή ψυχολόγοι…

Διαβάστε επίσης: Καβάλα: Τρία αδερφάκια κάηκαν ζωντανά! Δείτε video και ΦΩΤΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε