Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βοιωτία: Έκανε 15 διαρρήξεις σε ενάμιση μήνα!

ΦΩΤΟ FOTOLIA
ΦΩΤΟ FOTOLIA

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πίσω από τις 15 περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων αλλά και δύο απόπειρες κλοπών σε οικίες, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, είναι ένας 30χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Από τα σπίτια είχαν κλαπεί χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά. που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις  30.000 ευρώ.

Τις κλοπές, φέρεται να έκανε ο 30χρονος αλλοδαπός μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του,
κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Μαΐου έως τις αρχές Ιουλίου.

Έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία αλλά… κυκλοφορούσε
ανενόχλητος

Ο 30χρονος αλλοδαπός έχει κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν, καθώς τον Ιούλιο του 2008, είχε σχηματισθεί σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς για παρόμοια αδικήματα, στους Νομούς της Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Φωκίδας, ενώ την 04.04.2011 είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών για κλοπή σε σπίτι στη Θήβα.

Επιπλέον εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Λιβαδειάς και είχε προφυλακιστεί στο Κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού, από όπου αποφυλακίσθηκε τον Αύγουστο του 2011 και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα στοιχεία ταυτότητας των συνεργών του 30χρονου, καθώς και η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοιες αξιόποινε πράξεις.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Διαβάστε ακόμα:

Ηράκλειο: Δύο χασισοφυτείες βρέθηκαν και ξεριζώθηκαν από τους αστυνομικούς – ΦΩΤΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε