Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βοιωτία:”Πάγωσαν” όταν είδαν σκύλο, να κρατάει στα δόντια του, ανθρώπινο μέλος!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το τηλεφώνημα κατοίκου στον Φάρο Αυλίδας κινητοποίησε τις αρχές και λίγο αργότερα οι άνδρες της ασφάλειας έρχονταν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα – Το πτώμα του νεαρού άνδρα μεταφέρεται στο Πανεπιστήμιο Αθηνών…

Πτώμα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε χθες βράδυ από άνδρες του λιμενικού σώματος, σε βαλτώδες σημείο στην περιοχή «Φάρου» Αυλίδας, εντός της ζώνης του Αιγιαλού.

‘Ανδρες του λιμεναρχείου αλλά και της αστυνομίας έφθασαν στο σημείο, μετά απο τηλεφώνημα κατοίκου που έλεγε ότι αδέσποτος σκύλος κρατούσε στα δόντια του ένα ανθρώπινο μέλος.

Στελέχη της ασφάλειας μετά από έρευνες στην περιοχή, εντόπισαν ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση και όπως ανέφεραν πρόκειται πιθανόν για άνδρα νεαρής ηλικίας, ο οποίος ήταν σε θέση πρυμνηδόν με δεμένα πίσω τα άνω άκρα με σύρμα και μερικώς σκεπασμένο από φερτές ύλες και τσιμεντένιους όγκους.

Εντός της ημέρας πρόκειται να διενεργηθεί αυτοψία στο σημείο ανεύρεσης του πτώματος από ιατροδικαστή και ανθρωπολόγο του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημίου Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Μάνα και κόρη χαροπάλευαν δίπλα στο νεκρό πατέρα!

Αχαϊα: Έβλεπε τον Γερμανό φίλο του, να περνάει τη θηλιά στο λαιμό του!

Χανιά: Στον εισαγγελέα οι γονείς που έδεναν το παιδί τους, επειδή ήταν άτακτο!

Φθιώτιδα: Ξήλωσαν τα παγκάκια και τα έκαναν καυσόξυλα – Φωτό!

Κρήτη: Τρόμος για γυναίκα σε πάρκινγκ στα χέρια ”μουγγών” ληστών!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε