Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Δάκρυα για τον 8χρονο που έχασε τη μάχη με το θάνατο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

5 μέρες μετά τον βαρύ τραυματισμό του, άφησε την τελευταία του πνοή. Τραγικές φιγούρες οι γονείς, που στις 18:00 θα  συνοδεύσουν το παιδί στην τελευταία του κατοικία.

Σύμφωνα με το e-volos, στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Βόλου θα συγκεντρωθούν στις 18:00 συγγενείς, δάσκαλοι, γονείς συμμαθητών του και οι συντετριμμένοι γονείς του 8χρονου, ώστε να συνοδεύσουν το άτυχο “αγγελούδι” στην γειτονιά των αγγέλων, έπειτα από την μάχη που έχασε, 5 μέρες μετά τον βαρύ τραυματισμό του.

Ο μικρός μαθητής, ο οποίος φοιτούσε στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, τραυματίστηκε σοβαρά την προηγούμενη Πέμπτη, όταν, παίζοντας στον προαύλιο χώρο του 24ου Δημοτικού Σχολείου, έπεσε από τοιχίο ύψους τεσσάρων μέτρων.

Οι πρώτες βοήθειες του δόθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου, τα σοβαρά του τραύματα όμως έκαναν αναγκαία την μεταφορά του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και τη νοσηλεία του στην Εντατική Μονάδα Παίδων, όπου τελικώς, πέντε μέρες μετά, έχασε την μάχη.

Η είδηση θανάτου του 8χρονου μαθητή έχει προκαλέσει πόνο και θλίψη, τόσο σε ολόκληρη την πόλη, όσο και στην μαθητική κοινότητα και ειδικά σ’ αυτήν του 31ου Δημοτικού Σχολείου, όπου συμμαθητές και δάσκαλοι δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμα:

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο 3χρονος που “βούτηξε” στο κενό από τον 3ο όροφο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε