Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο ανθυποπλοίαρχος για την τραγωδία με το ταχύπλοο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αφέθηκε ελεύθερος αργά χθες το απόγευμα, από την Εισαγγελία Βόλο…

Ο 25χρονος ανθυποπλοίαρχος από την Ελασσόνα, ανήμερα της Παναγίας συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού Σώματος,
τραυμάτισε θανάσιμα τον 47χρονου αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιού του,
ο οποίος επίσης τραυματίστηκε ελαφρά, από το ταχύπλοο που οδηγούσε ο 25χρονος στην θαλάσσια περιοχή της ακτής Χατζηβαγγέλη, στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας.

Ο ανθυποπλοίαρχος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληφοροφορίες του e-Volos.gr, από πηγές μας στο Λιμενικό Σώμα, βρέθηκε να έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ μεγαλύτερη του επιτρεπόμενου ορίου (0,63 με όριο το 0,60 mg/L), ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγούσε το σκάφος με μεγάλη ταχύτητα και σε απόσταση μόλις 80 μέτρων από την ακτή, σε βάθος 2 μέτρων.

Στο μεταξύ, λίγο νωρίτερα, στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης, σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του 47χρονου αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ., από τον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στον Βόλο, ο οποίος υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Βόλου, παρουσία φίλων, γνωστών και συγγενών.

Τραγικές φιγούρες, η σύζυγος και τα δύο τους παιδιά, 24 και 15 ετών, με το 15χρονο αγόρι να παραμένει σοκαρισμένο, αφού η τραγωδία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του.

Τέλος, αναμένεται η επιστροφή της δικογραφίας στο Κ.Λ.Β., η συμπληρωσή της με την έκθεση νεκροψίας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στον 25χρονο, για να οριστεί δικάσιμος.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία στο Βόλο – Ταχύπλοο σκότωσε τον πατέρα και τραυμάτισε τον γιο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε