Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: “Έσπασε” και ομολόγησε! Σκότωσε τον αδελφό του με τηγάνι και έπεσε για ύπνο!

Σε αυτή την κουβέρτα βρέθηκε τυλιγμένο το πτώμα του 37χρονου - ΦΩΤΟ ΕΡΤ
Σε αυτή την κουβέρτα βρέθηκε τυλιγμένο το πτώμα του 37χρονου - ΦΩΤΟ ΕΡΤ

Δράστης της στυγερής δολοφονίας του 37χρονου που βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί, έξω από το σπίτι του, στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου Νέας Ιωνίας Βόλου, ήταν τελικά όπως υποψιαζόταν εξαρχής η αστυνομία, ο ίδιος του ο αδερφός, με τον οποίο έμεναν μαζί.

Με τηγάνι της κουζίνας κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι του αδελφού του, ο 41χρονος, που τελικά ομολόγησε ότι ξημερώματα της Κυριακής.

Ο δράστης δολοφόνησε τον 37χρονο αδελφό του, και αν και σκηνοθέτησε ληστεία για να γλιτώσει, έπεσε σε αντοφάσεις, ομολόγησε και παραπέμπεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δήλωσε ότι τα δύο αδέλφια βρισκόταν στο σπίτι τους, όπου είχαν καταναλώσει αλκοόλ και ο αδελφός του, κάποια στιγμή, του επιτέθηκε και ο ίδιος για να αμυνθεί πήρε ένα τηγάνι από την κουζίνα και τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε τον έβγαλε έξω από το σπίτι, για να πάρει αέρα, γιατί νόμιζε ότι είχε λιποθυμήσει!

Αμέσως μετά, ο αδελφοκτόνος δήλωσε ότι, ζαλισμένος από το ποτό, έπεσε για ύπνο και το πρωί που ξύπνησε συνειδητοποίησε τι είχε γίνει. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τα δύο αδέλφια έπεσαν θύματα ληστείας τριών αγνώστων που σκότωσαν τον αδελφό του, αλλά επειδή η κατάθεσή του είχε αντιφάσεις, τελικά μετά από 24 ώρες ομολόγησε ότι ο ίδιος ήταν ο δράστης της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τους γείτονές τους, τα δύο αδέρφια έμεναν μόνα τους τα τελευταία 2 – 3 χρόνια, ύστερα από το θάνατο της μητέρας τους. Η καταγωγή της οικογένειας είναι από το Τρίκερι, έχουν άλλα τρία αδέρφια, ενώ ο πατέρας τους που έμενε στο νησί, πέθανε πριν από 40 μέρες.

Το 37χρονο θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό λάμβανε αναπηρική σύνταξη, με την οποία συντηρούνταν οι δυο τους, ενώ ο 41χρονος δράστης απασχολούνταν περιστασιακά στα καΐκια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων πάντως, μετά τον θάνατο της μητέρας τους, ο 41χρονος φρόντιζε τον αδερφό του και δεν έδειχναν να έχουν εντάσεις μεταξύ τους.

Με πληροφορίες από magnesianews, ΕΡΤ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε