Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος: Φωτοβολίδες, αυγά και γιαούρτωμα πολιτικών στην παρέλαση! Έκαψαν γερμανική σημαία

Βόλος: Φωτοβολίδες, αυγά και γιαούρτωμα πολιτικών στην παρέλαση! Έκαψαν γερμανική σημαία

Απίστευτες καταστάσεις με τους εξαγριωμένους που είχαν συγκεντρωθεί να αναγκάζουν τα ΜΑΤ σε οπισθοχώρηση – Δεν γλίτωσε ούτε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος…

Απλός κόσμος, μέλη κινημάτων, μαθητές και φοιτητές διέκοψαν την παρέλαση “μπουκάροντας” στο δρόμο όπου και διεξαγόταν πετώντας αβγά και γιαούρτια στην εξέδρα των επισήμων αλλά και σε όλους τους πολιτικούς που βρίσκονταν εκεί για να παρακολουθήσουν την παρέλαση.

Ο κόσμος κινήθηκε και εναντίον της αστυνομίας απαιτώντας από αυτή να απαπομακρυνθεί από τη παραλία, καταφέρνοντας τελικά την οπισθοχώρηση των ΜΑΤ.

Νωρίτερα μία ομάδα 300 και πλέον ατόμων, πολιτες αλλά και οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, με το που τελείωσε η δοξολογία, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως ”έξω οι κλέφτες και οι λωποδύτες”.
Δείτε το βίντεο του e-volos:

Από την οργή των πολιτών δεν γλίτωσε ούτε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.Ιγνάτιος. Του πέταξαν αντικείμενα, τον φώναζαν κλέφτη και απαιτούσαν να φύγει!

Το ίδιο συνέβη και ως προς το πρόσωπο της Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, Καλλίοπης Γερακόυδη, αλλά και του Δημάρχου Βόλου, Πάνου Σκοτινιώτη.

Κάποιος έκαψε μια γερμανική σημαία…

Δείτε το βίντεο του e-volos:

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε