Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Με σοβαρά εγκαύματα οι δύο ναυτικοί από την έκρηξη σε φορτηγό πλοίο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με εγκαύματα γ’ βαθμού, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Βόλου, τα δύο μέλη του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «Νakhodka» με σημαία Ρωσίας, σε αποθήκη του οποίου σημειώθηκε το πρωί έκρηξη και πυρκαγιά, ενώ βρισκόταν σε λιμενική εγκατάσταση στην περιοχή της Αμαλιάπολης.

Όπως γράφει το e-volos στο πλοίο άμεσα βρέθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 17 άντρες με επικεφαλής τον αντιπύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου όπου και έσβησαν τη φωτιά.

Η έκρηξη έγινε στην πλώρη και κάτω από το κατάστρωμα , σε σημείο που υπάρχουν αποθήκες του πλοίου. Οι δύο άντρες που τραυματίστηκαν είναι ο 37χρονος Α΄ μηχανικός και ο 24χρονος Γ΄ μηχανικός όπου την ώρα της έκρηξης έκαναν συντήρηση.

Οι δύο άντρες έχουν εγκαύματα σε ποσοστό πάνω από 80 τοις εκατό στο σώμα τους. Λόγω των πολύ σοβαρών τραυμάτων τους, διασωληνώθηκαν από γιατρούς του Νοσοκομείου του Βόλου και μεταφέρθηκαν σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Έως στιγμής τα αίτια της ατυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το λιμενικό τμήμα Αμαλιάπολης, που υπάγεται στο Λιμεναρχείο Βόλου.

Ο απόπλους του πλοίου απαγορεύτηκε έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές και προσκομισθεί πιστοποιητικό αξιοπλοΐας, από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σε αυτό το σημείο έγινε η καραμπόλα των 4 λεωφορείων με οπαδούς του ΠΑΟΚ – Δείτε ΦΩΤΟ

Βόλος: Δύο τραυματίες από έκρηξη σε φορτηγό – πλοίο

Αμαλιάδα: Μαχαίρωσε τον γαμπρό και τη συμπεθέρα του για λόγους τιμής!

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Πάτρα – Επτά συλλήψεις

 Όταν ο Σταύρος συνάντησε τη Σαμπιχά (ΦΩΤΟ)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε