Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλος: Ουρές στο Κοινωνικό Παντοπωλείου – Πάνω από 2.000 πολίτες πέρασαν από εκεί μέσα σε ένα χρόνο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των πολιτών, που δε μπορούν πια να τα βγάλουν πέρα ούτε με τα έξοδα για τη διατροφή τους, φανερώνει η αυξημένη κίνηση που υπάρχει τον τελευταίο χρόνο και ειδικά από το Σεπτέμβριο και μετά, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο των κοινωνικών δομών του Δήμου Βόλου Κατερίνα Μπαρμπουδάκη, τον τελευταίο χρόνο περισσότεροι από 2.000 δημότες έχουν πάει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, για να πάρουν τρόφιμα και να βάλουν ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι τους.

Μάλιστα, το επόμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με την Αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόλου, αναμένεται να πάνε ακόμα περισσότεροι άνθρωποι εκεί, αναζητώντας προϊόντα για το τραπέζι τους.

Όπως διαβάζουμε στο taxydromos.gr , το Παντοπωλείο διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με πρώτα και κύρια αυτά της διατροφής (ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, καφές), είδη καθαρισμού, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια για τα παιδιά, αλλά και σχολικά είδη.

Όλα αυτά προέρχονται από δωρεές πολιτών αλλά και από επιχειρήσεις που θέλουν να σταθούν δίπλα σε αυτούς που βιώνουν πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Διαβάστε ακόμα:
Βόλος: Η κρίση έφερε χρυσές δουλειές σε τσαγκάρηδες και μοδίστρες

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε