Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Βόλος: Ψάχνουν ρακοσυλλέκτρια σε σπίτι-σκουπιδότοπο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από ένα τριώροφο οίκημα στο οποίο κατοικεί μια 66χρονη ρακοσυλλέκτρια στον Βόλο, αλλά και το γεγονός ότι έχει να δώσει σημαδι ζωής από το προηγούμενο Σάββατο, προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με το thebest.gr οι γείτονες της γυναίκας υπέθεσαν ότι μπορεί να είχε πεθάνει και το πτώμα της να είχε θαφτεί κάτω από τους τόνους των σκουπιδιών που συγκέντρωνε επί χρόνια!

Πρόκειται για μια γνωστή φιγούρα του Βόλου που φωτογραφίζει καθημερινά με μια ερασιτεχνική μηχανή όλα τα συμβάντα της πόλης.

Η έντονη οσμή που προερχόταν από το σπίτι της,αλλά και η εξαφάνιση της τις τελευταίες μέρες έκανε τους γείτονες να υποψιαστούν ότι ήταν νεκρή.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Βόλου που μπήκαν στο κτίριο βρήκαν την τηλεόραση ανοιχτή και βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν τεράστιο όγκο σκουπιδιών που τους έκανε αδύνατη την πρόσβαση στο υπνοδωμάτιο της 66χρονης!

Η Αστυνομία ζήτησε και πήρε ειδική άδεια από την Εισαγγελία για να προχωρήσει στον καθαρισμό του κτιρίου, αφού αποτελεί ιδιωτικό χώρο, έτσι ώστε να εξεταστεί λεπτομερώς. Όμως, τα άχρηστα αντικείμενα που είχε μαζέψει η ρακοσυλλέκτρια είναι τόσα πολλά, ώστε οι πυροσβέστες που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι μαζί με υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου αναγκάστηκαν να τα βγάλουν στο… πεζοδρόμιο!

Η έρευνα διαρκεί ώρες και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κι έτσι δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν η 66χρονη γυναίκα έχει καταπλακωθεί από τα σκουπίδια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε