Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βόλος: Πέθανε μετά από διπλό χειρουργείο η Κυριακή Παγώνη – Θρήνος για τη νεαρή μητέρα ανήλικου αγοριού (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Ο θάνατος της 31χρονης έχει γεννήσει μια σειρά από βασανιστικά ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα – Οι συγγενείς της έμαθαν για την τραγική είδηση στο πρωινό επισκεπτήριο…

Σοκ στο Βόλο από το θάνατο μιας 31χρονης γυναίκας. Πρόκειται για την Κυριακή Παγώνη, που άφησε χθες το πρωί την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η νεαρή γυναίκα είχε υποβληθεί προσφάτως σε διπλή χειρουργική επέμβαση, καθώς αντιμετώπιζε γυναικολογικά προβλήματα. Δυστυχώς παρουσίασε επιπλοκές και χθες κατέληξε στο νοσοκομείο της πόλης. Αφήνει πίσω τον σύζυγό της και το ανήλικο μοναχοπαίδι της.

Η οικογένειά της ενημερώθηκε για τον θάνατο της γυναίκας, που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, στο πρωινό επισκεπτήριο. Συντετριμμένοι από την απώλεια οι δικοί της άνθρωποι, μιλώντας στην εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου, έθεταν μια σειρά από ερωτήματα που τους βασανίζουν, μέσα στον ανείπωτο πόνο τους, για την απώλεια της αγαπημένης τους Κυριακής.

Η τραγική είδηση έγινε όπως βλέπετε παρακάτω πρωτοσέλιδο και προκαλεί συγκίνηση και πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία του Αγίου Σπυρίδωνα, απ’όπου καταγόταν η 31χρονη μητέρα. Η κηδεία της θα γίνει στις 16.00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε