Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βόλος: Προβληματισμός για τα αδέσποτα ζώα

Βόλος: Προβληματισμός για τα αδέσποτα ζώα
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.01.2011 | 19:29
Πρώτη δημοσίευση: 19.01.2011 | 19:19

Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων και οι τρόποι αντιμετώπισής τους συζητήθηκαν σε βάθος κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης...

που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο δήμο Βόλου υπό τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τη συμμετοχή εκπροσώπων φιλοζωικών οργανώσεων και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ειδικότερα οι αντιδήμαρχοι, Απ. Παντσάς και Χ. Τσαμπάζης, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα της σύσκεψης, τονίζοντας ότι μορφοποιείται πλέον ένα πλάνο συγκεκριμένων δράσεων για το άμεσο μέλλον, με επίκεντρο τη λειτουργία του δημοτικού καταφυγίου που υπάρχει στις Γλαφυρές και στόχο τη δρομολόγηση λύσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

«Αξιοποιούμε την καλή εμπειρία του παρελθόντος και προχωράμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παντσάς και πρόσθεσε ότι η δημοτική αρχή θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην καλλιέργεια φιλοζωικής συνείδησης με την πεποίθηση ότι αυτό θα συμβάλλει στην άμβλυνση του προβλήματος.

Οι προτάσεις για το θέμα των αδέσποτων θα τεθούν με εισήγηση των κ.κ. Παντσά και Τσαμπάζη στην Εκτελεστική Επιτροπή, όπου θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις.   Διαδώστε αυτό το άρθρο