Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βόλος: Σηκώθηκε να πάρει τσιγάρα και σκοτώθηκε – Συγκλονίζει ο νέος θάνατος οδηγού μηχανής [pics]

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Ο άτυχος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Εκεί που παραμένει τραυματισμένη μια νεαρή μητέρα…

Υπέκυψε ο 49χρονος δικυκλιστής που χθες το βράδυ, έπεσε πάνω σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μία νεαρή γυναίκα, στη διασταύρωση των οδών Κ. Καρτάλη και Λ. Βύρωνος. Σύμφωνα με πληροφορίες , τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 49χρονος υπέστη ανακοπή με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός με τους γιατρούς να δίνουν μάχη και να καταφέρνουν να τον επαναφέρουν στη ζωή για λίγο όμως καθώς τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή. Ελαφρότερα τραυματισμένη είναι η νεαρή μητέρα που δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο αν και έχει υποστεί σοκ καθώς μέσα στο αυτοκίνητο εκτός από την ίδια επέβαινε και η μικρή κόρη της, στη θέση του συνεπιβάτη, χωρίς ευτυχώς να πάθει το παραμικρό.

Το σοβαρό τροχαίο έγινε στις 21.00 περίπου το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση των οδών Κ. Καρτάλη και Λ. Βύρωνος (έναν δρόμο πάνω από την Αναλήψεως). Το δίκυκλο με οδηγό τον 50 χρονο κινούνταν στη Λ. Βύρωνος, όταν έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο με οδηγό τη νεαρή μητέρα που κινούνταν στην Κ. Καρτάλη. Σύμφωνα με την Τροχαία Βόλου που διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος, ο 49χρονος παραβίασε ρυθμιστική πινακίδα για αυτό και έπεσε πάνω στο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Εξαιτίας της σύγκρουσης, η οδηγός του Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του τιμονιού. Το αυτοκίνητο καβάλησε το πεζοδρόμιο, από την δεξιά πλευρά του δρόμου και έπεσε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω σε δέντρο. Η μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου έγινε σμπαράλια. Ασθενοφόρα μετέβησαν αμέσως στο σημείο για τη διακομιδή των δυο τραυματιών στο Νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών τέθηκαν σε αυξημένη ετοιμότητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 49 χρονος είχε αναχωρήσει προσωρινά από τσιπουράδικο, όπου βρισκόταν με παρέα, για να μεταβεί σε περίπτερο και θα επέστρεφε. Ωστόσο ενώ περνούσε η ώρα και δεν εμφανίζονταν οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν. Στην κλήση στο κινητό του τελικά απάντησαν οι άνδρες της Τροχαίας που ενημέρωσαν τους φίλους του να σπεύσουν στο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί όπως και η νεαρή μητέρα.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε