Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βόλος: Συγκλονίζει ο θάνατος αρχιλοχία πεζοναυτών – Το ”ύπουλο” χτύπημα που του στοίχισε τη ζωή!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Δάκρυα για τον θάνατο του αρχιλοχία Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου. Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα και το ανήλικο παιδί του…

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες τα ξημερώματα ο 42χρονος Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, αρχιλοχίας στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, στο στρατόπεδο Γεωργούλα. Ο άτυχος 42χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη τα ξημερώματα, την ώρα που κοιμόταν. Ηταν κάτοικος, εν ζωή Νέας Ιωνίας, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του βύθισε στο πένθος τους συναδέλφους του στο στρατόπεδο Γεωργούλα, που θρηνούν για τον χαμό του Κων/νου Αργυρόπουλου, ο οποίος ήταν ιδιαιίτερα αγαπητός και όλοι μιλούν γιαυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Οι οικείοι του, συγγενείς και συνάδελφοί του θα τον αποχαιρετίσουν το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας όπου θα τελεστεί η κηδεία του. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας.

«Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς, εκφράζει την βαθιά του λύπη για το θάνατο του ε.ε συναδέλφου Αλ/χία (ΤΘ) Κωνσταντίνου Αργυρόπουλου που υπηρετούσε στην 32 ΙΜΑ και έχασε αιφνιδίως την ζωή του και εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του. Καλό παράδεισο συνάδελφε», αναφέρεται σε συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε