Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Το ηχείο για τη μουσική ήταν γεμάτο με… χασίς! ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα τρεις Έλληνες ηλικίας 31, 24 και 27 ετών και ένας 25χρονος από το Ηνωμένο Βασίλειο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών. Κατά τον έλεγχο που έγινε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο πρώτοι συλληφθέντες και το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 73,3 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 31χρονος με τον 24χρονο είχαν προμηθευτεί τις προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες από τους άλλους δύο συλληφθέντες, έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ. Από την κατοχή των δραστών, αλλά και κατά τη διάρκεια ερευνών που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν: ένα ηχείο μουσικής, στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 313,66 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 273 ευρώ.

Κατασχέθηκε, επιπλέον, ένα δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ενώ την προανάκριση κάνει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε