Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Το ντοκουμέντο της επίθεσης Μπέου σε οδηγό που πάρκαρε παράνομα – ”Εγώ δεν είμαι γραβατάκιας” (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από youtube
ΦΩΤΟ από youtube

Ένα απίστευτο επεισόδιο σε δρόμο του Βόλου με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο. Ο δήμαρχος βγήκε και αρχικά ζήτησε το λόγο από τον οδηγό που είχε παρκάρει παράνομα…

Ένα φορτηγάκι που ήταν παράνομα σταθμευμένο στο δεξί ρεύμα της οδού Δημητριάδος στο Βόλο, στη συμβολή με την οδό Γαμβέτα, έκανε τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο να σταματήσει και να κάνει αρχικά σύσταση στον οδηγό για να το απομακρύνει. Όλα έγιναν στις 12.30 χθες το μεσημέρι (18-07-2016). Ο κ. Μπέος περνούσε από την οδό Δημητριάδος με αυτοκίνητο και όταν είδε το φορτηγάκι παράνομα παρκαρισμένο και τον ιδιοκτήτη του να κάνει φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων σε κατάστημα της περιοχής, σταμάτησε και ζήτησε το λόγο. Ο οδηγός του οχήματος αντέδρασε, ισχυριζόμενος πως η στάθμευση είναι για ελάχιστα λεπτά, αλλά η απάντησή του δεν ικανοποίησε τον δήμαρχος που σε πιο έντονο τόνο του ζήτησε να φύγει από το σημείο και να απελευθερώσει τη διασταύρωση. Ακολούθησε η ένταση που βλέπετε στο επόμενο βίντεο, με τον κ. Μπέο να κάνει στη συνέχεια δηλώσεις…

Για το επεισόδιο ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε τα εξής: ”Ως αιρετός Δήμαρχος Βόλου και ως απλός πολίτης, με γνήσιο και καθημερινό ενδιαφέρον για την πόλη μου, σε αντίθεση με τους «γραβατάκηδες» που κορόιδευαν χρόνια τώρα την κοινωνία, σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Δημητριάδος, αντιλήφθηκα την παρανομία ενός συμπολίτη, που στάθμευε παράνομα και δημιουργούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο και μάλιστα, είχε και προκλητική συμπεριφορά προς άλλους πολίτες που δικαιολογημένα του έκαναν παρατηρήσεις.

Στις παρατηρήσεις που του έκανα, αντέδρασε έντονα και εκτός ορίων και όταν προσφύγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα, αντελήφθη το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη και φυσικά δεν προχώρησε καμία άλλη διαδικασία, γιατί στόχος μου δεν είναι να τιμωρούνται οι πολίτες, αλλά να λειτουργεί η πόλη προς δική τους ωφέλεια.

Αυτή είναι και η διαφορά μας με αυτούς που υπερασπίζονται τα γνωστά πια σε όλους δημοσιογραφικά σκουπίδια, τα οποία καθημερινά ευτελίζουν κάθε έννοια ανεξάρτητης και αντικειμενικής ενημέρωσης, εν ονόματι της διαπλοκής που πρόθυμα υπηρετούν”.

Πηγή: thenewspaper.gr

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε