Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βόλος: Τον έβαλαν κάτω και τον σκότωσαν – Ομολόγησαν τη δολοφονία του Αντώνη Ιωάννου (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Οι 5 δράστες σκότωσαν στο ξύλο τον άτυχο Αντώνη Ιωάννου για να τον ληστέψουν – Συνελήφθησαν και ομολόγησαν το έγκλημα που διέπραξαν…

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μαγνησίας η ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 92χρονου συνταξιούχου υπαλλήλου της Εμπορικής Τράπεζας, Αντώνη Ιωάννου, στις αρχές Απριλίου, στο Βόλο. Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από αξιοποίηση των εργαστηριακών εξετάσεων και της προανακριτικής διαδικασίας προέκυψε πως οι δράστες είναι πέντε Έλληνες, ηλικίας 34, 39, 41, 57 και 63 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ομολόγησαν τις πράξεις τους και μετά την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Υπενθυμίζεται πως το θύμα είχε βρεθεί με τα χέρια δεμένα με σύρμα στην οικία του, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 297 με Ιατρού Τζάνου, στο ύψος του πάρκου Μεφσούτ. Η δολοφονία του 92χρονου, συνταξιούχου υπαλλήλου της Εμπορικής Τράπεζας, αποκαλύφθηκε όταν η γειτόνισσα του –τις αυλές των σπιτιών τους χωρίζει ένας χαμηλός τοίχος- άκουσε βογκητό πόνου από τη μονοκατοικία του ηλικιωμένου.

Του φώναξε αν χρειάζεται βοήθεια, αλλά εκείνος δεν έδωσε καμία απάντηση. Φαίνεται ότι εκείνη τη στιγμή ο άτυχος ηλικιωμένος άφηνε την τελευταία του πνοή, στα χέρια των ληστών. Η γυναίκα κάλεσε το ΕΚΑΒ, ενώ διασώστες όταν έσπευσαν στο σημείο ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία. Το φρικτό έγκλημα σόκαρε. Ο 92χρονος βρέθηκε με τα χέρια του δεμένα και τραυματισμένος.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου – taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε