Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βόλος: Βασάνισαν και σκότωσαν πρώην τραπεζικό υπάλληλο – Οι τελευταίες του στιγμές στα χέρια ληστών (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από το magnesianews
ΦΩΤΟ από το magnesianews

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από το φρικτό έγκλημα με θύμα έναν πρώην τραπεζικό υπάλληλο – Η μαρτυρία για τη στυγερή δολοφονία…

Συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες το Βόλο το φρικτό έγκλημα με θύμα μοναχικό ηλικιωμένο. Η δολοφονία ενός 92χρονου, συνταξιούχου υπαλλήλου της Εμπορικής Τράπεζας, αποκαλύφθηκε όταν η γειτόνισσα του –τις αυλές των σπιτιών τους χωρίζει ένας χαμηλός τοίχος- άκουσε βογκητό πόνου από τη μονοκατοικία του ηλικιωμένου. Του φώναξε αν χρειάζεται βοήθεια, αλλά εκείνος δεν έδωσε καμία απάντηση. Φαίνεται ότι εκείνη τη στιγμή ο άτυχος ηλικιωμένος άφηνε την τελευταία του πνοή. Η γυναίκα κάλεσε το ΕΚΑΒ, ενώ διασώστες όταν έσπευσαν στο σημείο ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία. Το φρικτό έγκλημα σόκαρε. Ο 92χρονος βρέθηκε με τα χέρια του δεμένα και τραυματισμένος. Η περιοχή, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 297 με Ιατρού Τζάνου, στο ύψος του πάρκου Μεφσούτ, αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή, με τον ιατροδικαστή να επιβαιώνει πως ο άτυχος άντρας δολοφονήθηκε…

Ο συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος διέμενε μόνος του. Μόλις πριν από δύο μήνες είχε χάσει τη σύζυγό του, ενώ ο μοναδικός γιος του είχε τραυματιστεί θανάσιμα σε τροχαίο πριν από πολλά χρόνια. Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου. Με βάση τα πρώτα στοιχεία κίνητρο της ανθρωποκτονίας φαίνεται η ληστεία. Ωστόσο, οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

ΦΩΤΟ από magnesianews.gr

Σε δηλώσεις της μετά την πρώτη εξέταση της σορού του ηλικιωμένου, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, απέκλεισε το ενδεχόμενο η αιτία θανάτου να προήλθε από κακώσεις και τόνισε ότι η νεκροτομή θα δείξει την αιτία θανάτου. “Ο άτυχος 92χρονος βρέθηκε σε ένα μικρό αποθηκάκι, που ίσα – ίσα χωρούσε και βρίσκεται στην αυλή της παλιάς μονοκατοικίας, ενώ ήταν φιμωμένος με μονωτική ταινία και τα χέρια του ήταν δεμένα με πλαστικό κλιπ”, ανέφερε η κα Λεονταρή, που πρόσθεσε ότι καθόταν στο δάπεδο της αποθήκης και το κεφάλι του ήταν ακουμπισμένο σε κασόνι, σε στάση ανάσκελα.

Όπως ανέφερε, ο δράστης ή οι δράστες απείλησαν τον ηλικιωμένο με αιχμηρό αντικείμενο ή μαχαίρι, γιατί βρέθηκαν στην πλάτη του δύο επιφανειακές αμυχές. Η ιατροδικαστής εκτίμησε ότι η ώρα θανάτου επήλθε μεταξύ 8.30 και 10 χθες το πρωί.

Πηγή: taxydromos.gr, magnesianews

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε