Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βόλος: Χαμός με τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου – Ψάχνουν 22.100€ και ρωτούν τον Αχιλλέα Μπέο (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου έγινε για την ενίσχυση του γηροκομείου Βόλου – Τα στοιχεία όμως που βλέπουν το φως προκαλούν ερωτήματα – Τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές…

Η πολύκροτη συναυλία δόθηκε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου του 2014 στο θερινό θέατρο Βόλου, για την οικονομική ενίσχυση του γηροκομείου, με πρωτοβουλία του Αχιλλέα Μπέου. Σχεδόν δύο χρόνια μετά όμως, το γηροκομείο τονίζει σε ανακοίνωσή του, πως έβαλε στα ταμεία του μόνο 5.880€ από τα συνολικά 27.980€ των εισπράξεων και επισημαίνει ότι για τα υπόλοιπα δεν έχουν δοθεί παραστατικά δαπανών, παρά τις αρχικές υποσχέσεις εκπροσώπων του δημάρχου. Το γηροκομείο ζητάει απαντήσεις, ο Αντώνης Ρέμος τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση…

Η ανακοίνωση του γηροκομείου

Μετά την διεξαγωγή της συναυλίας και συγκεκριμένα την 23-09-2014, από τα συνολικά έσοδα αυτής, τα οποία ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 27.980 ευρώ, το Ίδρυμα Γηροκομείο Βόλου, παρέλαβε το συνολικό ποσό των 5.880 ευρώ. Ειδικότερα η συνεργάτιδά σας κα Ανδριάνα Χασανδρινού, με την οποία συνεργαστήκαμε καθ’ όλο το χρονικό διάστημα πριν την διεξαγωγή της συναυλίας, μας παρέδωσε το ποσό των 5.380 ευρώ, ως καθαρό ποσό εκκαθάρισης, στο οποίο προστέθηκε το ποσό των 500 ευρώ, το οποίο προήλθε από την πώληση από εμάς 25 εισιτηρίων στο Εμπορικό Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Μάλιστα, μετά την παράδοση σε εμάς του ανωτέρω ποσού των 5.380 ευρώ, από την συνεργάτιδά σας κα Ανδριάνα Χασανδρινού, υπεγράφη μεταξύ μας, το από 23-09-2014 πρωτόκολλο παραλαβής και εκκαθάρισης εισιτηρίων της συναυλίας, στο οποίο ρητά ανεγράφη ότι, για το υπολειπόμενο ποσό των 22.100 (27.980-5.880=22.100) ευρώ, θα υποβληθούν σχετικά παραστατικά δαπανών.

Παρά ταύτα, έως σήμερα μας έχει προσκομιστεί μόνο το υπ’ αριθμ. 12/2014 τιμολόγιο της διοργανώτριας εταιρίας με την επωνυμία «Α.Ο. LIVE PRODUCTIONS LTD», ποσού 6.300 ευρώ, το οποίο αφορά τεχνική υποστήριξη και μετακινήσεις. Τονίζουμε ότι επανειλημμένως έχουμε ζητήσει και τα υπόλοιπα παραστατικά/τιμολόγια, τόσο από την κα Χασανδρινού, όσο και από την ανωτέρω διοργανώτρια εταιρία, δυστυχώς χωρίς καμία απόκριση.

Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου

Για τις καταγγελίες που αφορούν τη συναυλία του Αντ. Ρέμου, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε προχθές: «Η μοναδική συμμετοχή η δική μου ήταν που ζήτησα από τον Αντ. Ρέμο να δώσει μία συναυλία για το Γηροκομείο. Πόσο στοίχισε η συναυλία δεν με νοιάζει. Αν έπρεπε να μαζέψουν παραστατικά και δεν το έκαναν επίσης δεν με νοιάζει. Αλλά να προσπαθεί να ρίξει αυτό το φρούτο της κοινωνίας (πρόεδρος γηροκομείου) μομφές ότι ίσως να μην πήρε ο διοργανωτής ή η μάνατζερ του καλλιτέχνη και κάπου αλλού να πήγαν τα χρήματα, θα πω του κ. Πάνου ότι όσα χαλάμε για πουρμπουάρ εμείς το μήνα τα βγάζει αυτός όλο το χρόνο».

Πηγή: magnesianews.gr, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε