Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βοσκοί μαφιόζοι – Ανάγκασαν άλλον βοσκό να τους “γράψει” 300 κατσίκια

Βοσκοί μαφιόζοι – Ανάγκασαν άλλον βοσκό να τους “γράψει” 300 κατσίκια

Όλα αυτά έγιναν στην Έδεσσα και όχι σε κάποιο χωριό της Νάπολης! Σύμφωνα με την αστυνομία, 2 κτηνοτρόφοι χρησιμοποίησαν τακτικές Κοζα Νόστρα σε συνάδελφό τους που τους χρωστούσε χρήματα!

Οι 2 κτηνοτρόφοι από τη Φλώρινα, ηλικίας 53 και 55 ετών, συνελήφθησαν και κατηγορούνται ότι απείλησαν 36χρονο συνάδελφό τους από την Πέλλα κι αφού άρπαξαν 250 κατσίκια από οικονομική διαφορά που είχαν μαζί του, τον κλείδωσαν στο μαντρί!

Το περιστατικό έγινε σε αγροτική περιοχή της Φλαμουριάς Πέλλας.

Ο 36χρονος κτηνοτρόφος δέχθηκε «επίσκεψη» από τα δύο αδέλφια τους οποίους μάλιστα συνόδευαν άλλα επτά άτομα προκειμένου να λύσουν οικονομική διαφορά από δοσοληψία που, όπως καταγγέλθηκε, είχε το προηγούμενο διάστημα με τον 53χρονο.

Οι δράστες απείλησαν το θύμα και στη συνέχεια ένας από αυτούς, αφού τον ξεμονάχιασε σε χώρο του μαντριού, τον απείλησε με πιστόλι και τον εξανάγκασε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για την παραχώρηση 300 κατσικιών και την εξόφληση του υπόλοιπου χρέους.

Στη συνέχεια, τον κλείδωσαν τον 36χρονο στη στάνη, άρπαξαν 250 κατσίκια τα οποία φόρτωσαν σε δύο φορτηγά και τα μετέφεραν στο μαντρί του 53χρονου στην Κέλλη της Φλώρινας.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές της Πέλλας και μετά από λίγες ώρες συνελήφθησαν στη Βεύη της Φλώρινας οι δύο κτηνοτρόφοι, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι 7 δράστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι γνωστοί στην Αστυνομία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε