Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βρήκε 5.500 ευρώ στο δρόμο και τα παρέδωσε!

Βρήκε 5.500 ευρώ στο δρόμο και τα παρέδωσε!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.06.2012 | 17:55
Πρώτη δημοσίευση: 25.06.2012 | 17:42

Μάθημα τιμιότητας με την πράξη της έδωσε σήμερα το πρωί μια γυναίκα από την Αλβανία, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ειδησεογραφικό site pamepreveza.gr

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, η γυναίκα βρήκε σε δρόμο κοντά στην Αγροτική Τράπεζα στην Πρέβεζα έναν φάκελο ο οποίος εκτός από βιβλιάρια καταθέσεων, ταυτότητα, προσωπικά έγγραφα περιείχε και ποσό των 5.500 περίπου ευρώ.

Χωρίς να διστάσει στιγμή μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας όπου και παρέδωσε στο τμήμα ασφάλειας τον φάκελο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κάτοχο του φακέλου ο οποίος και τον παρέλαβε ενώ πιστοποίησε ότι δεν έλειπε τίποτε απολύτως από το περιεχόμενό του.

Ο άντρας που έχασε τον φάκελο πρέπει να σημειωθεί ότι είχε κάνει ανάληψη από την τράπεζα το πρωί το ποσό αυτό, και για άγνωστο λόγο ενώ πήγαινε προς το σπίτι του του, του έπεσε ο φάκελος.

Υπάρχουν λοιπόν ακόμα άνθρωποι και μάλιστα στις δύσκολες οικονομικές μέρες που περνάει ο κόσμος, η εν λόγω κυρία δεν σκέφτηκε στιγμή να κρατήσει το σεβαστό αυτό ποσό. Ελπίζουμε και από την πλευρά του ο κύριος που τα έχασε να την έχει ανταμείψει τουλάχιστον με το ποσό που καθορίζει ο νόμος.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο