Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Χαλκίδα: Ηλικιωμένος γιατρός έκρυβε στο σπίτι του χιλιάδες χρυσές λίρες και μετρητά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έναν πραγματικό θησαυρό και χιλιάδες ευρώ ανακάλυψαν οι αστυνομικοί και ο Εισαγγελέας στο σπίτι του 78χρονου Χαλκιδέου γιατρού, στο κέντρο της Χαλκίδας…

Σύμφωνα με το eviazoom, ο 78χρονος αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό του πριν λίγες μέρες κατά την νοσηλεία του στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όταν έμαθε πως θα πάει στο διαμέρισμα του ένας επαγγελματίας ιατρικών ειδών για να παραλάβει την φιάλη οξυγόνου που νοίκιαζε σε συγγενή του 78χρονου, όποιος “έφυγε” από την ζωή εξαιτίας των σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Σε κατάστη αμόκ ο ηλικιωμένος γιατρός και μετά από πιέσεις που δέχτηκε αναγκάστηκε να αποκαλύψει στους γιατρούς του Νοσοκομείου ότι δεν μπορεί να πάει κάποιος ξένος στο σπίτι του επειδή έχει κρυμμένη περιουσία σε λίρες και μετρητά, όπως είπε.

Άμεσα κινήθηκαν διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος καθώς θεωρήθηκε ότι ο 78χρονος δεν μπορεί να διαχειριστεί την περιουσία του, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η αστυνομία και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας για τα περαιτέρω. Στη συνέχεια έγινε έρευνα στο σπίτι του 78χρονου από αστυνομικούς του ΑΤ Χαλκίδας, παρουσία του Εισαγγελέα όπου βρέθηκαν κρυμμένες μέσα σε τοίχο του σπιτιού 3.500 χρυσές λίρες, η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ! Μέσα στο σπίτι υπήρχαν επίσης 400.000 ευρώ σε μετρητά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με τη συγκατάθεση του 78χρονου, οι λίρες και τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε τράπεζα αφού προηγουμένως καταγράφηκαν.

Πηγή: eviazoom

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε