Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαλκίδα: “Ξέχασαν” να δώσουν τις αποδείξεις σε κέντρο διασκέδασης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συντονισμένους ελέγχους έκανε κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, χθες Κυριακή σε καταστήματα πώλησης αγαθών, εστίασης και κέντρα διασκέδασης σε περιοχές της Χαλκίδας για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας…

Στο πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και της ασφαλιστικής νομοθεσίας σε κέντρο διασκέδασης, σε περιοχή της Χαλκίδας,
καθώς σε 69 περιπτώσεις προσφοράς ειδών δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις λιανικής πώλησης, συνολικής αξίας 2.760 ευρώ, κατά παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Για την παράβαση αυτή συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία – σε βαθμό πλημμελήματος – 51χρονος Έλληνας, ως διαχειριστής του κέντρου διασκέδασης και 42χρονος Έλληνας, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος.

Επιπλέον, από τους 21 εργαζόμενους οι 9 δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού, κατά παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Για τις συγκεκριμένες παβάσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ., Ι.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε. κ.λπ.) για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Οι δύο συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή: EviaZoom

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε