Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χαλκιδική: Ανατροπή στην ανατροπή για την εξαφάνιση του 4χρονου Φοίβου – Πως σχολιάζει η αστυνομία τις δηλώσεις Κούγια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια, έρχεται η απάντηση της αστυνομίας, που περιπλέκει ακόμα περισσότερο το θρίλερ της εξαφάνισης του 4χρονου Φοίβου και του δολοφόνου πατέρα του…

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της απαγωγής και εξαφάνισης του 4χρονου Φοίβου, από τον πατέρα του, Τζέιμς Κλοντ Λέσι, η αστυνομία δίνει τις δικές της απαντήσεις που περιπλέκουν ακόμα περισσότερο το θρίλερ. Αξιωματικοί που παίρνουν μέρος στις έρευνες τόνιζαν στο NewsIt.gr, πως ο γνωστός ποινικολόγος δεν επικοινώνησε μαζί τους μετά το ραντεβού, αλλά χθες λίγο πριν βγει το θέμα στα ΜΜΕ. Με αυτό τον τρόπο διαψεύδουν κατηγορηματικά τις πληροφορίες που ήθελαν τον κύριο Κούγια να έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή τις αρχές για τις κινήσεις και την επίμαχη συνάντηση με τον συζυγοκτόνο. Επιπλέον οι αστυνομικοί εκφράζουν αμφιβολίες για το κατά πόσο ο άντρας που είδε ο Αλέξης Κούγιας ήταν ο Τζέιμς Κλοντ Λέσι. Ο γνωστός ποινικολόγος είπε πως τον είδε μέσα σε ένα πράσινο αυτοκίνητο και όπως τόνισε φορούσε ένα σκούφο για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Όπως και να χει, 12 μέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη και την εξαφάνιση του 4χρονου Φοίβου, το θρίλερ παραμένει σε πλήρη εξέλιξη, με πολλούς να εκφράζουν φόβους ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος με την αστυνομία να εστιάζει στη Χαλκιδική και τον Αλέξη Κούγια να υποστηρίζει ότι τον συνάντησε στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η ασφάλεια Αττικής έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα μετά τις δηλώσεις του ποινικολόγου και αναμένει το έγγραφο της εισαγγελίας Χαλκιδικής, για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Κούγιας, για να προλάβει το επίμαχο ραντεβού επέστρεψε εσπευσμένα από την Σπάρτη όπου βρισκόταν για μια δικαστική υπόθεση ενός πελάτη του. Στη συνάντηση, ο Τζέιμς Κλοντ Λέσι του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του, με τον κύριο Κούγια να θέτει ως προϋπόθεση να έχει επιστρέψει προηγουμένως ο 4χρονος Φοίβος στην οικογένειά του. “Αν δεν παραδώσεις το παιδί στις Αρχές, δεν κάνουμε καμία συζήτηση” φέρεται να του είπε ο Αλέξης Κούγιας. 

Ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του Φοίβου έφτασε στη συνάντηση με ένα πράσινο αυτοκίνητο και φορούσε σκούφο για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείουν την πιθανότητα το άτομο που είδε ο κ.Κούγιας να μην ήταν ο συζυγοκτόνος αλλά κάποιος που του έμοιαζε…

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ο συζυγοκτόνος να κρύβεται στην Αθήνα, ενώ κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του μικρού Φοίβου. Για τον εντοπισμό του τετράχρονου Φοίβου έχει ενεργοποιήσει την διαδικασία του Amber Alert. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το τελευταίο εύρημα στην Χαλκιδική

Κοντά στο σημείο όπου πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε το μηχανάκι του, βρέθηκε χθες ένα κινητό τηλέφωνο. Αμέσως σήμανε συνεγερμός και κλήθηκε η σήμανση να μεταβεί στο σημείο ώστε να ελεγχθεί και να διαπιστωθεί αν όντως ανήκει στον 33χρονο συζυγοκτόνο.

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Ο Αλβανός πατέρας, πριν από λίγο καιρό είχε ταξιδέψει στην Ιταλία όπου ζει ένας ξάδερφός του, με σκοπό να βρει δουλειά. Συμφωνα με την εκπομπή Τatiana Live, οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, μετά το έγκλημα, ο πατέρας να επέστρεψε στην Ιταλία μαζί με τον 4χρονο, για να αποφύγει τη σύλληψη. Μάλιστα, μία από τις πιο γνωστές εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης, ασχολήθηκε με την αρπαγή του μικρού Φοίβου.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες στη Χαλκιδική. Στις έρευνες, συμμετέχουν και τηλεχειριζόμενα ελικόπτερα που διαθέτει ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, τα οποία καταγράφουν από αέρος την περιοχή και ήδη έχουν σαρώσει ένα “κομμάτι” ακτίνας τριών χιλιομέτρων, στο σημείο των ερευνων.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε