Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαλκιδική: Η απάντηση των εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας στον Α.Τσίπρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“O κύριος Τσίπρας ακόμα δεν κατάλαβε ότι δεν έκλεισε τις Σκουριές αλλά τα Μεταλλεία Κασσάνδρας και άφησε στον δρόμο 2.000 οικογένειες” αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Πρόεκειται για μια ανακοίνωση-απάντηση στις σημερινές δηλώσεις του Α. Τσίπρα για τις Σκουριές. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι αναφέρουν:

“Στις 27-8-2015 το ΣΤΕ αποφάσισε ότι η πράξη του ΥΠΑΠΕΝ να κάνει ανάκληση των τεχνικών μελετών η οποία μας οδήγησε στην ανεργία, είναι αδικαιολόγητη, παράνομη και συνιστά κατάχρηση εξουσίας.
Για όποιον δεν το άκουσε, σήμερα στις 29-8-2015, ο κύριος Τσίπρας στα επιτεύγματα της δήθεν αριστερής κυβέρνησης του συμπεριέλαβε το κλείσιμο των Σκουριών. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έκλεισαν παράνομα μόνο τις Σκουριές αλλά το σύνολο των Μεταλλείων Κασσάνδρας.

Aπό τις 29-8-2015 και μετά στα επιτεύγματα μιας αριστερής κυβέρνησης θεωρείται το να βγαίνουν άνεργοι στον δρόμο 2.000 εργαζόμενοι.
ΑΞΙΟΙ!!!!
Η συντονιστική επιτροπή αγώνα των Μεταλλείων Κασσάνδρας.
Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που μας συμπαραστέκονται στον αγώνα μας με τις δωρεές τροφίμων και νερών.
Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανένας.Όλοι μαζί ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Στο Μεταλλείο Ολυμπιάδας”.

Επίσης, σε άλλη ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας.ευχαριστούν ευχαριστήσει όλους εκείνους που τους συμπαραστέκονται στον αγώνα τους με τις δωρεές τροφίμων και νερών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε