Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χαλκιδική: Νέο στοιχείο για την εξαφάνιση του 4χρονου Φοίβου – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί…

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Την ώρα που οι έρευνες για τον 4χρονο Φοίβο και τον δολοφόνο πατέρα του βρίσκονται σε εξέλιξη, ένα νέο στοιχείο είναι πολύ πιθανό να ρίξει φως στο θρίλερ…

Mπροστά σε ένα νέο στοιχείο βρέθηκαν οι αστυνομικοί και οι εθελοντές που ερευνούν την εξαφάνιση του 33χρονου συζυγοκτόνου ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης έχοντας μαζί του τον 4χρονο γιο του Φοίβο τον οποίο άρπαξε μετά την δολοφονία της 41χρονης συζύγου του.Κοντά στο σημείο όπου πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε το μηχανάκι του, βρέθηκε σήμερα ένα κινητό τηλέφωνο. Αμέσως σήμανε συνεγερμός και κλήθηκε η σήμανση να μεταβεί στο σημείο ώστε να ελεγχθεί και να διαπιστωθεί αν όντως ανήκει στον 33χρονο συζυγοκτόνο.

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Ο Αλβανός πατέρας, πριν από λίγο καιρό είχε ταξιδέψει στην Ιταλία όπου ζει ένας ξάδερφός του, με σκοπό να βρει δουλειά. Συμφωνα με την εκπομπή Τatiana Live, οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, μετά το έγκλημα, ο πατέρας να επέστρεψε στην Ιταλία μαζί με τον 4χρονο, για να αποφύγει τη σύλληψη. Μάλιστα, μία από τις πιο γνωστές εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης, ασχολήθηκε με την αρπαγή του μικρού Φοίβου.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες στη Χαλκιδική. Στις έρευνες, συμμετέχουν και τηλεχειριζόμενα ελικόπτερα που διαθέτει ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, τα οποία καταγράφουν από αέρος την περιοχή και ήδη έχουν σαρώσει ένα “κομμάτι” ακτίνας τριών χιλιομέτρων, στο σημείο των ερευνων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε