Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαμός ξανά στο Ωραιόκαστρο για τα μικρά προσφυγόπουλα – Εξαγριωμένοι γονείς έδιωξαν από σχολείο ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ [pics,vids]

ΦΩΤΟ από το oraiokastro24
ΦΩΤΟ από το oraiokastro24

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι τα μικρά προσφυγόπουλα θα πάνε στο σχολείο, δε λένε να σταματήσουν οι αντιδράσεις στο Ωραιόκαστρου. Εκεί όπου όχι μόνο δεν έχουν ενθουσιαστεί με το γεγονός αλλά… δείχνουν με κάθε τρόπο, ότι θεωρούν τα προσφυγόπουλα, παιδιά άλλου Θεού και σε καμία περίπτωση δεν τα θέλουν κοντά στα παιδιά τους.

Σε αυτό το κλίμα λοιπόν, μια ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να υπερασπιστεί με ένα πανό το… αυτονόητο: Το δικαίωμα ΟΛΩΝ των παιδιών στην εκπαίδευτη. Λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές του 1ο του δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, μπροστά στον δρόμο του σχολείου, η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πήγε με το πανό αλλά και με φυλλάδια για να υπερασπιστεί τα παιδιά των προσφύγων και την ένταξή τους στο σχολείο.

ΦΩΤΟ από το oraiokastro24

Μόλις τους είδαν οι γονείς, τα “αίματα” άναψαν. “Με ποιο δικαίωμα πολιτικοποιείς το παιδί μου” άρχισαν να φωνάζουν, με την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι “αφού δεν το κάνεις εσυ θα το κάνω εγώ”.

Οι γονείς ανάγκασαν τους συγκεντρωμένους να φύγουν απο το σημείο πριν βγουν τα παιδιά απο τις τάξεις τους.
Κλήσεις πολλές δέχθηκε το 100 απο γονείς, το οποίο κατέφθασε μετά την απομάκρυνση της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, επειτα απο 30 λεπτά.

Με στοιχεία, φωτογραφίες και βίντεο από το oraiokastro24

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε