Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ναύπακτος: Χαμός στη μέση του δρόμου επειδή… δεν τον κάλεσαν στη σύσκεψη με τον Υπουργό! [vid]

Εικόνα από το nafpaktianews
Εικόνα από το nafpaktianews

Φραστική επίθεση δέχθηκε η αντιπεριφερειάρχης της π.ε. Αιτωλ/ίας Χρ. Σταρακά από τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του δήμου Ναυπακτίας Α. Κοτσανά κατά την λήξη της συνάντησης του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης κ. Αποστόλου από το δημαρχείο Ναυπακτίας όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο και άλλους υπηρεσιακούς φορείς για τις πρόσφατες πλημμύρες στο παράκτιο μέτωπο του δήμου.

Είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση του υπεύθυνου αγροτικής ανάπτυξης του δήμου Ναυπακτίας Γ. Σύψα με την κ. αντιπεριφερειάρχη και τον αντιδήμαρχο Θ. Κοτρωνιά.

Αυτό που εξόργισε τον κ. Κοτσανά ήταν ότι τόσο στην συνάντηση του υπουργού στην τ. κ. Γαλατά νωρίτερα, όσο και σ’αυτή του δημαρχείου στην Ναύπακτο, ο ίδιος δεν προσεκλήθη, καθότι υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας του δήμου.

Μαινόμενος και φανερά εκτός εαυτού ο κ. Κοτσανάς, απευθυνόμενος και στην κ. Σταρακά την κατηγορούσε για επιλεκτική δημιουργία συναντήσεων με τον υπουργό.

Στην σύσκεψη του Γαλατά ο κ. Κοτσανάς δεν ειδοποιήθηκε, ενώ στην σύσκεψη της Ναυπάκτου η οποία ξεκίνησε τελικά στις 14.30 αντί της προγραμματισμένης 12.30, είχε παρουσιαστεί από τις 12 το μεσημέρι μαζί με δύο υπηρεσιακούς υπαλλήλους αναμένοντας τον υπουργό.

Πάντως κατά τη διάρκεια της αναμονής ο δήμαρχος επικοινώσε τηλεφωνικά με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου που ανέμεναν τον υπουργό μαζί με τον κ. Κοτσανά και τους δήλωσε ότι θα έπρεπε να αναμένουν την άφιξή του, η οποία καθυστέρησε λόγω της επίσκεψής του στον Γαλατά.

Ο υπουργός τελικά πήγε στην Ναύπακτο με δύο ώρες καθυστέρηση, με αποτέλεσμα ο κ. Κοτσανάς να αποχωρήσει.
Έτσι κατά την παρουσία του υπουργού στην Ναύπακτο, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας που είχε σηκώσει το “βάρος” όλου του συντονιστικού έργου κατά τις δύσκολες ώρες του καιρικού φαινομένου απουσίαζε και από αυτή τη σύσκεψη,όπως και ο υπεύθυνος της αγροτικής ανάπτυξης του δήμου Γ. Σύψας.

Αναμένεται να συγκληθεί δημοτική ολομέλεια προκειμένου να συζητήσει το περιστατικό που σημάδεψε τη σημερινή επίσκεψη κ. Αποστόλου στην Ναύπακτο.

Πηγή: nafpaktianews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε